16 / 04 / 2024

mehmet üzen

mehmet üzen

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Üzen, akıllı ev sistemlerinin öneminden bahsetti. Üzen, devletin bu konuda destek vermesi gerektiğini söyledi.

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti. Sözen'in ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özen tarafından kuruldu... 

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Balsüzen tarafından kuruldu. 

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi Mehmet Özen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bursa Kefensüzen Camii yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Han döneminde yaptırılan ve zamanla kullanılamaz hale gelen Doğanbey Mahallesi’ndeki Kefensüzen Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle restore ediliyor.

Özen Kuzu ve Şemsettin Aydın, Mehmet Özhaseki'yi tebrik etti!

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım yeni Bakanlar Kurulu'nu açıkladı. Gayrimenkul sektörünün merakla beklediği isim Mehmet Özhaseki oldu.Gayrimenkul sektörü temsilcileri, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak açıklanan Özhaseki’yi tebrik etti.

Mehmet Üzen: Devlet akıllı ev sistemlerine destek vermeli!

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Üzen, akıllı ev sistemlerinin öneminden bahsetti. Üzen, devletin bu konuda destek vermesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Üzen: AVM yapılsın ama şehir içine değil!

Şehir merkezinde iki yeni AVM inşa etmeyi planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı tepki gösterdi.

Türkiye'nin ilk engelli köyü Manisa'ya kurulacak!

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, dünyada 116 ülkede var olan engelli köylerinden birini Manisa’ya kazandırmak için kolları sıvadı.

Mehmet Hanifi Öksüz: Çevre konusunda işbirliği yapılmalı!

Mehmet Hanifi Öksüz, odanın meclis gündemine taşıyarak çözüm yolu aradığı çevre sorunuyla ilgili görüşlerini dile getirirken, çevreyi kirleten atıkların geri kazanımına özen gösterilmesini isteyerek, aslında bu atıkların bir servet olduğunu ifade etti...

Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zen Dizayn Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zuhal Dilek İrdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta Ümraniye, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Süzen Ailesi'nin acı günü! İbrahim Süzen yaşamını yitirdi!

Yaşamını yitiren İbrahim Süzen'in cenazesi Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Camisi'nden kaldırılarak Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek

Enka İnşaat'ın acı günü! Ali Ayhan Gözen yaşamını yitirdi!

Enka İnşaat'ın genel müdür yardımcısı Mehmet Gözen'in babası Ali Ayhan Gözen yaşamını yitirdi

mehmet üzen Haberi

mehmet üzen

SİSTEMİN en büyük avantajının kullanıcı açısından güvenliği sağlaması olduğunun altını çizen Üzen, " Bunun yanı sıra hem tasarruf hem de konfor sağlamasıdır. Sistem her şeyden önce diğer akıllı evlerden avantajı kırmadan, dökmeden, hiçbir şekilde binaya hasar vermeden kurulabilmesidir. Bunun yanı sıra kablosuz haberleşme prizleri kuruyoruz. Elektronik vana takıyoruz. Biz burada her şeyden önce güvenliği en üst seviyede tutuyoruz. Çünkü güvenlik insanlar için çok önemli bir konudur. Ülkemizde malum hırsızlık olayları artıyor. Bu tür şeylerin önlenmesi gerekiyor. Kullanıcı bu sistem sayesinde bunların hepsinden faydalanabiliyor. Kullanıcının isteğine göre sisteme her şey adapte edilebiliyor. Evde olmadan uzaktan kontrol yapılabiliyor" dedi. 


"HAYATI RAHATLATIYOR"

 Enerji açısından kullanıcıya yüzde 25 enerji tasarruf sağladığını kaydeden Üzen, "Malum günümüz Türkiye'sinde enerji açığımız var. Enerji açığını akıllı evlerin devlet tarafından...