16 / 04 / 2024

Mektebim Okulları yeni kampüs

Mektebim Okulları yeni kampüs

Mektebim, iki yıl içinde 60 yeni okul açacak. Mektebim Okulları Kurucusu Kalko "1.5 milyar TL yatırım yaptık. Bu yıl 2 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Özel Mektebim Okulları 14 yeni okul daha açacak!

Şu an 7 adet okulu bünyesinde barındıran Özel Mektebim Okulları 10 adet yeni okul daha açmayı hedefliyor...

MEB'e bağlı okulların pansiyon ücretleri yeni yılda 7.900 ile 37 bin 60 TL arasında olacak! SON DAKİKA!    

2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nden alınan bilgilere göre, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarının pansiyon ücretleri yeni senede 27 bin 900 TL'dne başlayıp, 36 bin 600 TL'ye kadar yükselecek. İşte detaylar...

Beslenme çantası haftalık en az 192 lira, aylık ise 770 liraya dolacak!

Bugün itibarıyla okullar yeni eğitim-öğretim yılına başlıyor. Çocuklarını okutmaya çalışan veliler için en basit beslenme çantasının maliyeti haftalık en az 192 lira olurken, aylık ise 770 lira oldu.

2024'te okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB'in açıkladığı takvim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılını 11 Eylül'de başlatmayı planlıyor. Bu öncesinde, okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9. sınıf öğrencileri için okula uyum programı düzenlendi ve ilk ders zili bu program çerçevesinde çaldı. Peki, 2024'te okullar ne zaman kapan

Okullar açılırken anne babalara müjde geldi! Başvuran kazançlı çıkacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos!

Okulların açılmasına sayılı günler kala birçok banka peş peşe okul ve kırtasiye harcamaları konusunda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Garanti BBWA da yeni bir kampanya hazırlayarak eğitim harcamalarında peşin fiyatına +2 taksit imkânı sunacağını duyurdu.

Özel okullara ne kadar zam yapılacak? Beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak?

Yeni yılda özel okullara ne kadar zam yapılacağı büyük merak konusu. Çok sayıda öğrencinin özel okullarda eğitim gördüğü biliniyor. Peki beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak? İşte ayrıntılar…

Zam oranı Ocak'ta açıklanacak ancak özel okulların yüzde 150'yi bulan zam talepleri velileri isyan ettirdi!

Özel okullarda Ocak ayında belirlenecek yeni dönem zam oranı öncesinde bir çok okulda velilere erken kayıt adı altında yüksek zam oranlarının dayatılması tartışma konusu oldu. Türkiye Özel Okullar Derneği ise bir çok okulun kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

Özel okulların fiyat oyunu! Yemek, kitap kıyafet derken rekor kırıyor! Uzmanlar uyardı!

Özel okul fiyat artışları yüzde 36 ile kısıtlandırıldı. Ancak okullar bu durumdan memnun değil. Özel oklullar velilere kitap, giysi ve yemek için yeni faturalar çıkardı.

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

TOKİ'den Diyarbakır'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Bağlar ve Yenişehir'de hayata geçireceği okulların ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

Bilfen Okulları'ndan 2021'de yeni şube atağı!

Kovid-19 salgını sürecinde birçok sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de dijitalleşme ön plana çıktı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, sektöre ilişkin bilgi verirken; yeni yatırımlarını da anlattı...

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Mektebim Okulları yeni kampüs Haberi

Mektebim Okulları yeni kampüs

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından Mektebim Okulları, yeni okul atağına kalktı. 2017’de 16  yeni okul açacak Mektebim Okulları, 2018’de ise yeni okul sayısını 60’a ulaştıracak. Böylece Mektebim Okulları’nın okul sayısı 111 olacak. Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko “Mektebim olarak Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu istihdam seferberliğine destek veriyor ve bu yıl 2 bin 500 yeni çalışanımızı bünyemize katacağız. Mektebim’de bugün 6 bin kişi çalışıyor. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde yapacağımız yeni yatırımlarla beraber 111 kampüse ulaştığımızda 15 bin çalışanı olan büyük bir aile olacağız. Bu bağlamda da istihdamla alakalı desteklerimiz devam edecek” dedi. 


SEKTÖRLERE OLUMLU ETKİ

Mektebim Okulları’nın 1.5 milyar TL’lik yatırımının bulunduğunu aktaran Kalko, sağladıkları istihdamla birlikte kampüslerin açıldığı bölgelerde diğer sektörleri de olumlu yönde etkilediklerini söyledi.  


EN BÜYÜK EĞİTİM ZİNCİRİ

Kalko “Kampüslerimizin inşaatları...