18 / 04 / 2024

Melikgazi Küçükali dönüşüm

Melikgazi Küçükali dönüşüm

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Küçükali Mahallesi’nde başlatılan çalışma için 517 konutun temeli düzenlenen tören ile atıldığını söyledi.

Melikgazi Küçükali'de dönüşüm başlıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali mahallesinde yaptırılacak olan ve toplam 5 bloktan oluşan inşaat karşılığı daire ihalesinin bugün gerçekleştirildiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Almahdı El Mrayed tarafından kuruldu.

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Melikgazi'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Melikgazi Küçükali dönüşüm Haberi

Melikgazi Küçükali dönüşüm


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Küçükali Mahallesi’nde başlatılan çalışma için 517 konutun temeli düzenlenen tören ile atıldığını söyledi.

Küçükali Mahallesi’ndeki temel atma törenine; Çevre ve Şehircilik Bakanı Av. Mehmet Özhaseki,önceki Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, Vali Süleyman Kamçı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ,AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Belediye Meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda semt halkı iştirak etti. İstiklal Marşı’nın okunması ve dua sonrası başlayan törende; semt halkının ve kentsel dönüşüm istediklerini ve bu projeye sahip...