19 / 04 / 2024

Menderes Caddesi

Menderes Caddesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, halk arasında “Uçanyol” olarak bilinen Buca viyadüğünün yapım çalışmalarını yüzde 25 oranında tamamladı. Yol, 34 milyon liraya mal olacak

Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı arazide imar planı krizi!

Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı arazinin üzerine Molla Gürani Parkı ve Menderes döneminde yıkılan Simkeş Camisi, altına da otopark yapmak için geçtiğimiz Nisan'da yapılan ve koruma kurulunun onayına sunulan plan değişikliğinde kriz çıktı.

Antalya Şarampol Caddesi ticaretin merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Türel Şarampol Caddesi ticaret ve sosyal yaşamın merkezi olacak dedi.

Antalya Tonguç Caddesi yarın açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Tonguç Caddesi’ni inceledi.

Antalya Şarampol Caddesi projesinde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Tonguç Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Soma caddeleri sıcak asfaltla buluştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Adnan Menderes Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. 3 kilometrelik yolda yapılan asfalt çalışmasıyla birlikte Soma’nın önemli caddelerinden bir tanesi daha vatandaşların kullanımına açıldı.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes caddesinde asfalt serim işlemleri gerçekleştirilecek.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Adapazarı'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Adapazarı Belediyesi'nin bir süre önce başlattığı kaçak yapılarla ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Bugün Adnan Menderes Caddesi üzerinde kaçak olduğu ifade edilen bir işyeri yıkıldı.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Manisa Büyükşehir yatırımlara devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Adnan Menderes Caddesi’nde yaya kaldırımı ve bordür taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Sakarya Akif Yılmaz Opet Akaryakıt İstasyonu hizmete açıldı!

Opet Sakarya'daki 12'nci akaryakıt istasyonu hizmete girdi. Güllük Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde hizmet vermeye başlayan Akif Yılmaz Akaryakıt İstasyonu törenle açıldı.

Menderes Caddesi Haberi

Menderes Caddesi



İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere Caddesi’ne “viyadük” ile bağlanarak Buca üzerinden Otogar’a bağlantı sağlayacak “ekspres” güzergahın 1.3 kilometrelik bölümündeki yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yer yer 35 metreye çıkan viyadük yüksekliği nedeniyle halk arasında “Uçanyol” olarak adlandırılan projenin inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Ekipler şu anda Menderes Caddesi’nde 4, Yeşildere kısmında 6 olmak üzere toplam 10 adet viyadük ayağının yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz Kasım ayında temeli atılan ve 16 milyon 395 bin TL yapım ile 17.7 milyon TL kamulaştırma olmak üzere 34 milyon TL’yi aşan maliyetle yaşama geçirilen bu dev yatırımın önümüzdeki Eylül ayında tamamlanarak hizmete alınması planlanıyor. 


35 metrelik viyadük

Proje kapsamında 80 metre uzunluğunda karayolu köprüsü ile yer yer 35 metre yüksekliğe çıkacak 185 metre uzunluğunda viyadük yapılıyor. İzmir...