26 / 04 / 2024

Mentor İnşaat ortağı ilhami akkum

Mentor İnşaat ortağı ilhami akkum

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 74 milyon 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul'ün tek ortağı oldu!

Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde bulunan 1.500.000 adet SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. paylarını teşmil eden 1.Tertip 1 nolu pay senedi Ali Ercan'a devredildi.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

İnşaatı tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün dördüncü tabliyesi üretici Çimtaş firmasına ait "GMK-1" isimli özel gemiyle bölgeye getirildi

Türk inşaat şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu!

Türk yatırımcıların da rotasını değiştirdi. İnşaat gibi alanlarda Türk şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu. 

İnşaat sektöründe salgın sonrası değişim!

TRYCON İnşaat’ın Kurucu Ortağı ve İnşaat Mühendisi Baha Güney, diğer sektörler gibi inşaat sektörünün de pandemiden etkilendiğini ancak sektörün bu süreçten büyüyerek çıkacağına inandığını söyledi.

Koronavirüs inşaat sektörünü orta seviyede etkileyecek!

ILO'nun Kovid-19 ve İş Dünyası raporunda, koronavirüs sebebiyle işletmelerin kapatılmasının, 2,7 milyar çalışanı etkilediği açıklandı. Rapora göre , inşaat sektörü koronavirüs salgınından orta seviyede etkilenecek...

Cengiz İnşaat Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı'nı yapacak! 

Orta Avrupa'yı Hırvatistan üzerinden Adriyatik Denizi'ne bağlayacak olan Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı ihalesini 405 milyon avro bedel ile Cengiz İnşaat kazandı...

Mentor İnşaat ortağı ilhami akkum Haberi

Mentor İnşaat ortağı ilhami akkum

İlhami Akkum kimdir?

İlhami Akkum, 1960 yılı İzmir doğumlu. İlhami Akkum bugün, Mentor İnşaat Yönetimi ortaklarından.


İlhami Akkum, Ankara Çankaya İlkokulunda, İzmir Saint-Joseph Fransız Erkek Ortaokulunda, İstanbul Saint-Joseph Fransız Erkek Lisesinde eğitim gördü. Lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nde yapan Akkum, yüksek lisansı ise İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği şeklinde okudu.


İlhami Akkum, İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsünün İnşaat İşletmeciliği ve Finans Yönetimi sertifika programına katıldıktan sonra, yurtiçi ve yurtdışı birçok firmada müteahhitlik ve müşavirlik kuruluşlarında görev aldı. 


Yapı Kredi Koray ve Finans Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarında Müdür ve Genel Müdür vekili olarak, TSKB GYO A.Ş.ve TAIB Yatırım Bankası’nda ise Genel Müdür ve Başkan Yardımcısı görevlerinde bulundu.


İlhami Akkum, Mentor İnşaat Yönetiminde olup aynı zamanda, Fellow, Royal Institution of Chartered Surveyors unvanına sahip. 


İstanbul Proje Yönetim...