24 / 04 / 2024

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Kimin

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Kimin

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Şirketi 03 Ağustos 2017 20 bin TL sermaye ile Habib Kopuz ve Serkan Kayaş ortaklığında tarihinde kuruldu.

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erçin Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esens Polat tarafından kuruldu.

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Faik Fındıkoğlu tarafından kuruldu.

Roda Mekanik İnşaat İç Dış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Mekanik İnşaat İç Dış Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Metin Demir ve Oğuzhan Demir ortklığında kuruldu.

Ottoman Mekanik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Mekanik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yavuz tarafından kuruldu.

Berf İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berf İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadullak Çeliker tarafından kuruldu.

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gökduman ve Eser Enginar ortaklığında kuruldu.

Eyp Group İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyp Group İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'dee 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Yıldırım tarafından kuruldu.

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

Mechideas Mühendislik İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechideas Mühendislik İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Meriç Mehmet Karakale tarafından kuruldu.

Akc Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Akc Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çelik tarafından kuruldu.

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ersoy tarafından kuruldu.

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  980 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ünal tarafından kuruldu.

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Kimin Haberi

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Kimin


Meridyen Mekanik Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Habib Kopuz ve Serkan Kayaş ortaklığında  03 Ağustos 2017 tarihinde kuruldu. 


Meridyen Mekanik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat, mimari, mekanik ve elektrik tesisat işlerinin proje, taahhüt ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Meridyen Mekanik Ticaret Limited Şirketi Adres; Orta Mah.Yalnız Selvi Cad. No:5 A/142...