28 / 03 / 2024

Merkez Residence sultanbeyli konum

Merkez Residence sultanbeyli konum

EON İnşaat imzasıyla yükselen Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Merkez Residence nerede? Merkez Residence fiyat listesi!

Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. EON İnşaat imzası taşıyan projede 220 adet konut bulunuyor. İşte Merkez Residence fiyat listesi ve konum bilgisi...

Merkez Residence nerede? Merkez Residence lokasyon bilgisi!

EON İnşaat imzasıyla yükselen Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

Merkez Residence'ta 700 bin TL indirimle 2+1 fırsatı! Temmuz 2022'de teslim!

EON İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merkez Residence'ta yer alan 2 oda 1 salon daireler için peşin ödemelerde 700 bin TL indirim yapılıyor. İşte kampanya detayları...

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Sultanbeyli’nde yapıldı.

Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Yörünge İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yörünge İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yörünge İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Sultanbeyli'ye yapıldı. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunda son durum!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'ndaki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 11 kilometre uzunluğa sahip olan metro projesi için Sultanbeyli’de Hasanpaşa ve Sultanbeyli Merkez olmak üzere 2 durak olacak.

Sultanbeyli'ye yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultanbeyli Belediyesi, Merkez Camii, meydan genişlemesi ve katlı otoparkın ardından Sultanbeyli’ye bir otopark daha kazandırıyor.

Sultanbeyli’ye bin 100 kişilik cami!

Sultanbeyli’nin vizyon projeleri arasında yer alan Merkez Camii projesi 4 Katlı Otopark ve Meydan Genişletme projesi tamamlanmak üzere...

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim!

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim bilgisine göre telefonu (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Toplam 30 dönüm alanda yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alacak.

Merkez Residence sultanbeyli konum Haberi

Merkez Residence sultanbeyli konum

Merkez Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor. EON İnşaat imzası taşıyan projese 220 adet konut ve 55 adet ticari alan mevcut.

Merkez Residence projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor. 

Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

Merkez Residence fiyat
Merkez Residence projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Projeden yarısı peşin olmak üzere 36 ay 0 faiz imkanıyla ev sahibi olmak mümkün. Proje kapsamında başlatılan kampanya kapsamında peşin ödemelerde...