24 / 04 / 2024

mermer tozu gübre

mermer tozu gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği hesaplara yatıyor! Hemen kontrol edin! e-Devlet mazot gübre desteği sorgulama...

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödemelerini merak ediyor. Mazot gübre desteği hesaplara yatıyor! Hemen kontrol edin! e-Devlet mazot gübre desteği sorgulama...

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma desteklerine ilişkin açıklama yapıldı. Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Çiftçilere resmen Şubat 2023 müjdesi! Mazot gübre desteği bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu yeni tarihe bakın!

Çiftçilere resmen Şubat 2023 müjdesi... Mazot gübre desteği bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu yeni tarihe bakın...

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

2023 mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şubat ayı mazot gübre desteği yattı mı 2023?

Mazot gübre desteğinin yatıp yatmadığı merakla sorgulanıyor. Bu konuda Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

2023 Şubat ayı mazot gübre desteği! 2023 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğinin ne zaman ödeneceği çiftçiler tarafından merakla sorgulanıyor. İşte 2023 mazot gübre desteğine dair detaylar!

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Hangi gübre kaç TL oldu? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gübre firmalarından peş peşe indirim haberleri geliyor. Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Hangi gübre kaç TL oldu? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe duyuruldu! Şimdi bakın, tarihleri kaçırmayın!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerini sık sık araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe duyuruldu! Şimdi bakın, tarihleri kaçırmayın!

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe müjde! Mazot ve gübre ödemelerinde yeni dönem! Hemen bakın!

Vefat eden çiftçilerin destekleri mirasçılarına aktarılabilecek. Müracaatlarını tamamladıktan sonra vefat eden çiftçilerin Ziraat Bankası'nda bulunan hesaplarına mazot ve gübre alımında kullanılmak üzere tanımlanan destekleme tutarları, bankaya başvurmaları durumunda mirasçılarına nakit olarak ödene

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

mermer tozu gübre Haberi

mermer tozu gübre

Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu, Rize İl Temsilciliği aracılığıyla tonu 6 bin 900 TL’den satılmak üzere 5 tır dolusu gübreyi Rize’nin Ardeşen ilçesine gönderdi.  

Ucuza gübre almak için Ardeşen ilçesi girişinde toplanan vatandaşalar araçları ile uzun kuyruklar oluşturdu. Gübre alan Rizeli bir kadın üretici, gübre olan çuvallardan birini açtırdı. Vatandaşlar açılan çuvalda gübre yerine mermer tozu olduğunu fark etti. Bu durum vatandaşın büyük tepkisine neden oldu. 

"O DA BİR GÜBRE"

Rize’deki çay üreticilerine gübre yerine "mermer tozu" satmaya çalışan Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu’nun (TAHAP) Genel Başkanı Mustafa Sarıoğlu, “O da gübre. Ama farklı bir alanda kullanılan gübre” dedi. Sarıoğlu'nun "O da gübre. Ama farklı bir alanda kullanılan gübre" açıklaması özrü kabahatinden büyük oldu. Açıklamayı duyanlar 'Madem gübre diye mermer tozu satmaya çalışıyorsun o da farklı bir alanda kulanılan gübreyse neden çay...