06 / 12 / 2025

mersin sağlık yatırımları

mersin sağlık yatırımları

Mersin Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi. Bahçacı, ''600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" dedi.

Makyol İnşaat'ın Romanya'daki yatırımlarının portföy büyüklüğü 3 milyar avroyu aştı!

Türkiye’nin köklü inşaat firmalarındanMakyol İnşaat, Romanya genelinde yürüttüğü 7 aktif proje aracılığıyla yatırımlarında 3 milyar avronun üzerinde toplam portföy büyüklüğüne ulaştı.

20 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren Urogen Medikal iflas etti! 

Sağlık sektöründe 20 yıllık tecrübeli, genç ve dinamik kadrosu ile adından sıkça söz ettiren Urogen Medikal iflas etti. 

Sağlık sektörünün öncülerinden Gözde Grubu'ndan konut projesi müjdesi! MyVia London projesi hayata geçiriliyor

Türkiye çapındaki sağlık ve inşaat yatırımlarıyla tanınan Gözde Grubu, İngiltere'de sağlık turizmi alanında başlattığı yatırım zincirine yapı tarafını da ekledi. 

Bakan Mehmet Şimşek: Sosyal konut arzına büyük yatırımlar yapıyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal konut arzına büyük yatırımlar yaptıklarını dile getirerek, deprem bölgesindeki yeni inşaatların yanı sıra ülke genelinde konut stokunun artacağını belirtti.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Sağlık Personeli alımlarında kura çekilecek! Kura çekim Nisan 25 ve 26'sında yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı'nın 42 bin 500 yeni personel alımı süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı geçen sene olduğu gibi bu sene de 42 bin 500 personel alacak. İkinci etap Sağlık Bakanlığı alımları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama yapılması bekleniyor.

mersin sağlık yatırımları Haberi

mersin sağlık yatırımları

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar ve Daire Başkanı Mücahit Uzunkaya ile İl Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sağlık Müdürü Bahçacı, "Tarsus, Erdemli, Silifke ve Bozyazı ilçe sağlık komplekslerinin bu yıl içerisinde hizmete açılması planlanmakta. 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi ise 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" diye konuştu.

İnşaatların hızla sürdüğünü söyleyen müdür Bahçacı, "Bu yıl içerisinde hizmete girecek olan binalarımızda ilçe sağlık müdürlüğünün yanı sıra ağız diş sağlığı merkezi, sağlıklı hayat merkezi, kanser erken tanı ve teşhis merkezi, 112 acil sağlık hizmeti istasyonu ve aile sağlığı merkezi bulunacak. Hizmete girecek olan yeni binalarımız ile birlikte vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetinin kalitesi önemli...