28 / 03 / 2024

Mersin tarsus acele kamulaştırma

Mersin tarsus acele kamulaştırma

Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde kalan 266 alan acele kamulaştırılacak...

Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı!

Mersin İli, Tarsus İlçesinde Tesis Edilecek Doğal Gaz Depolama Tesisi İçin Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı alındı..

Ev alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın! Tam 103 adet 1+1 konut uygun fiyatla satılıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanlığı, Mersin Tarsus'ta yer alan 103 adet 1+1 konutu satıyor. Peki Tarsus'ta yer alan 1+1'lerin fiyatları ne kadar? Brüt alanları kaç metrekare? 

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

TOKİ Mersin Tarsus 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Tarsus projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Tarsus TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Tarsus TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Mersin Gülnar ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Tarsus için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Akdeniz ve Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Akdeniz için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Akdeniz Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin ili Akdeniz ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Mut için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Mut için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tarsus'ta arazi kavgası: 5 yaralı!

Mersin Tarsus Akgedik Mahallesi'nde yaşanan arazi kavgasında 5 kişi yaralandı.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan karar bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Mezitli için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mezitli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin tarsus acele kamulaştırma Haberi

Mersin tarsus acele kamulaştırma

Mersin Tarsus'da Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde kalan 266 alan için acele kamulaştırma kararı alındı. Kamulaştırma, Mersin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılacak.

Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Sınırları İçerisinde Kalan Bazı Taşınmazların Mersin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için