16 / 04 / 2024

Mert Yıldızhan kimdir

Mert Yıldızhan kimdir

Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan : “İnşaatta şu anki kaygılar geçici, ülkemize güvenimiz sonsuz. Her türlü yatırıma hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

İnşaat sektörü ekonomiye katkı sağlayacak!

Uzun zamandan bu yana beklenen 1 Kasım seçimlerinin ardından ekonomide dengeler değişmeye başladı. Piyasalardaki hızlanma, maliyetinin yüzde 80' i dövize endeksli olan inşaat sektöründe de faiz indirimi beklentisini beraberinde getirdi.

Seçim bitti, gözler faiz indiriminde!

Uzun zamandan bu yana beklenen 1 Kasım seçimlerinin ardından ekonomide dengeler değişmeye başladı. Piyasalardaki hızlanma, maliyetinin yüzde 80’i dövize endeksli olan inşaat sektöründe de faiz indirimi beklentisini beraberinde getirdi.

Mert Yıldızhan: Kasım sonrası inşaat sektörü hareketlenecek!

Yılbaşından bu yana yüzde 30 değer kazanan dolar, maliyetinin yüzde 80'i dövize endeksli inşaat sektöründe zam çanlarının çalmasına neden oldu.

Konutta loT dönemi başlıyor!

Konutu kişiye göre programlama özelliğinin artık yeni nesil projelerde “standart” haline gelmesi ile IoT (Nesnelerin İnterneti) teknolojisinin yakın zamanda sektöre tamamen hakim olacağı ifade ediliyor.

Mert Yıldızhan: Dövizdeki artış ev almak isteyenleri zorlayacak!

Uzmanlar seçim ve ramazan dönemi, hükümetin henüz kurulmaması gibi etmenlerle konut satışlarını öteleyenlerin, "döviz kurundaki artış nedeniyle" önümüzdeki dönem konuta çok daha fazla bütçe ayırmak durumunda kalabileceği konusunda uyarıyorlar.

Dolardaki artış konut fiyatlarını etkileyecek mi?

Bugünlerde konut almayı düşünenler bir taraftan para piyasalarında yaşanan gelişmeleri de yakın takibe aldı.Özellikle döviz kurundaki artışın etkisiyle yaşanabilecek maliyete dayalı zamlar tüketicilerin alım gücüne olumsuz etki yapacak.

Ankara’ya 'nitelikli yeşil' geliyor!

Belediyeler son yıllarda kentlerin yeşil görünüm kazanmasına yönelik açılımlarda bulunurken, elini taşın altına koyan inşaat sektör temsilcileri de “nitelikli yeşilin” önünü açıyor. “Yeşile yatırım” konusunda belediyeler önemli işlere imza atıyor.

Mert Yıldızhan: Beytepe Elit Manzara'da kaliteyi taşıyoruz!

Ankara'da kolay ulaşım sağlayan lokasyonu ve standartları yükselten projelere ev sahipliği yapması nedeniyle tercih edilen Beytepe, Ankara'nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden…

Efe Bezci: İnşaatta güven veren firmalar güçlendi!

İnşaat sektörü bu yazdan başlayarak, seçim telaşından uzak geçecek 4 yıl rekor kırmaya hazırlanıyor. Efe Bezci, "Doğru iş yapıp, müşterisine güven veren firmalar güçlendi" dedi.

İnşaat sektörünün yıldızı parlayacak!

7 Haziran sonrasına kilitlenen inşaat sektörü, seçim sonrasının "her halükarda" bugünden iyi olacağı görüşünde. Sektörün Ankaralı temsilcileri siyasilerden, büyümenin itici gücü inşaat sektörünün önündeki engellerin kaldırılmasını bekliyor.

İnşaat sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

7 Haziran sonrasına kilitlenen inşaat sektörü, seçim sonrasının “her halükarda” bugünden iyi olacağı görüşünde. Sektörün Ankaralı temsilcileri siyasilerden, büyümenin itici gücü inşaat sektörünün önündeki engellerin kaldırılmasını bekliyor.

Müteahhitlik sadece bina üretmek demek değil!

Yapılan bir araştırmada ortaya çıkan ülke genelindeki 21 milyon konut stokundan 7 milyonunun muhtemel bir depremde yıkılabileceği sonucu endişe yaratıyor. Sektör temsilcileri yetkililerden kontrolsüz yapılaşmaya karşı önlem alınmasını bekliyor.

Geleceği, bilinçli inşaatçılar şekillendirecek!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: "Ankara geliştikçe büyüyor, büyüdükçe de kalkınıyor. Başkentli inşaatçıların da kente kazanç sağlayacak, modern, şehirleşmeye uygun yapılar hayata geçirerek bu kalkınmaya desteğini sürdürmesi gerekli” dedi.

Elit Royal Residance'da yalıtımdaki kalite yaşam başlayınca anlaşıldı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan “Yalıtım konusunda yaptığımız özel ve titiz çalışmalar sayesinde Elit Royal sakinleri maddi olarak da ciddi tasarruf sağlıyor” dedi.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Mert Yıldızhan kimdir Haberi

Mert Yıldızhan kimdir

Ankara’da inşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Elit Yapı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, inşaat sektörü ve genel ekonomideki duraksama algısının geçici olduğunu açıkladı. Mert Yıldızhan, Türkiye’nin geleceğine güvendiklerini ve her türlü yatırıma hız kesmeden devam edeceklerini de sözlerine ekledi. 

lit Yapı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, sektörde şu an yaşanan tedirginliğin, kurların görece istikrara kavuşarak stabil hale gelmesi ve faizlerin düşmesi ile ortadan kalkacağını, piyasanın yeniden canlanacağını da dile getirdi. Ülkenin geleceğine güvenerek yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Yıldızhan,  gerçekleştirdikleri “Elit Manzara” projesinin Haziran ayı gibi tamamlanmasının ardından yine üst segmentte yeni A+ büyük bir projeye başlamayı planladıklarını bildirdi. 

“Sıkıntılar geçici”
İnşaat sektöründe ciddi, yapısal bir sorun olmadığını; bazı arızi ve geçici sıkıntılar olsa da...