27 / 04 / 2024

mesa can aynagöz

mesa can aynagöz

MESA, Ankara dışında da iddialı M Müteahhitlik sektöründe 1969 yılından beri faaliyet gösteren MESA, Ankara kadar Ankara dışında faaliyete geçirdiği projelerle de adından söz ettiriyor...

MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı!

Mesa imzasıyla Urla’da zeytin ağaçları arasında huzurlu bir hayat vadeden ve Sign of The City Awards’da “En İyi Bağımsız Konut” ödülünü alan MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı. Söz konusu projede  4 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Vergi Uzmanı Bingöl’den korkutan zam açıklaması! ‘İliklerimize kadar hissedeceğiz!’

Sıkı maliye tedbirlerinin yerel seçimlerden sonra devreye alınacağını söyleyen Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl, “Canımız fena yanacak. Zamları iliklerimize kadar hissedeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ehliyeti olanlar dikkat! Trafikte bir dönem sona eriyor! Amana dikkat! Canınız yanmasın!

Trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerde bir dönem sona eriyor. "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulaması ile beraber bundan sonra sürücü belgesi bilgilerini T.C. kimlik kartlarına taşıyan kişilerin, ehliyet taşımaları zorunlu olmayacak.

Online alışveriş yapacaklara şok haber! Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Canınız yanmasın!

Her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de online alışverişe yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, online alışverişte 400 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Zeytinyağı adeta can çekişiyor! Kuraklık yüzünden zeytinyağı üretimi resmen çakıldı!

Küresel zeytinyağı piyasaları resmen can çekişirken, nedeninin Akdeniz’i kavuran sıcak dalgaları ve bu yüzden çıkan orman yangınları olduğu öğrenildi. Üstelik, Avrupa’daki zeytinyağı üretiminin 2023’te, son beş yıllık ortalamaya göre yüzde 30’dan fazla düşeceği belirtildi.

SGK son kez duyurdu! Son tarih 31 Temmuz! Aman dikkat! Canınız yanmasın!

SGK, yapılandırma ödemeleri konusunda son dakika duyurusu yaptı. SGK’dan yapılan duyuruda borç yapılandırma kapsamında son ödeme tarihi paylaşıldı. Peki, SGK prim borcu için son ödeme tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Kızılkaya tarafından kuruldu.

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Özşahin tarafından kuruldu.

Paramız pul oldu! Son 14 yılda 200 liralık banknot nasıl eridi? Alım gücü hızla geriliyor!

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşın alım gücü hızla geriliyor. Yaklaşık 14 yıl önce tedavüle çıkan 200 lira ile canımızın istediği gibi alışveriş yapabilirken, hızla tırmanan enflasyon karşısında artık 200 liranın da bir hükmü kalmadı.

mesa can aynagöz Haberi

mesa can aynagöz

Son dönemde Ankara'da Müteahhitler Birliği'nin genel merkezini inşa ettiklerini söyleyen MESA Yönetim Kurulu Üyesi Can Aynagöz, "Körfez'de Tüpraş için rafinerilerin kontrol merkezini inşa ediyoruz. Bu çok özel bir proje. Ayrıca İstanbul'da Tuzla, Kartal, Çamlıca, Halkalı gibi bölgelerde de iddialı projeler yapıyoruz" diyor. 


Yaptığımız inşaatlara yönelik çelik kalıp yatırımı yapmak için harekete geçtik ve çelik kalıp fabrikasını kurduk. Şimdi 100'e yakın ülkeye ihracat yapıyoruz. Yaklaşık 5-6 yıl önce eski milletvekili lojmanlarının olduğu yerde ParkOran projesini inşa ettik. Şu anda Türkiye Müteahhitler Birliği'nin genel merkezini inşa ediyoruz. Bu projenin özel bir hikayesi var. 


Mütehahhitler Birliği'nin 140 üyesi var. Müteahhitlerin çatı kuruluşunun binasını yapmak da kolay bir şey değil. İlginç bir 1969 yılında Ankara'da kurulan MESA hem Ankara hem de İstanbul'da iddialı. MESA Yönetim...