29 / 03 / 2024

Mesa Kartall Residence ödeme planı

Mesa Kartall Residence ödeme planı

Kartall Mesa ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...

Maltepe Mesa Cadde projesi kimin?

253 daireden meydana gelen Mesa Cadde Maltepe projesi "Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi" kategorisinde büyük ödüle layık görüldü..

Mesa Cadde lansman fiyatları 2018!

 “Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi” kategorisinde büyük ödüle layık görülen  Mesa Cadde projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

Koz Mesa Residence daire fiyatları!

İstanbul Kozyatağı'nda Mesa Mesken A.Ş. imzasıyla yükselen Koz Mesa Evleri 28 katlı tek blok olarak planlandı. Projede konut fiyatları 642 bin TL'den başlıyor...

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kartal Mesa Marmara Residence satılık!

Kartal Mesa Marmara Residence satılık 2+1 dairelerin fiyatları 592 bin 200 TL'den başlıyor. Mesa Marmara Residence Kartal projesinde konut teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor....

Mesa Kartall'da hemen teslim konutlar!

Mesa İstanbul Kartal'da projelendirdiği proje için yeni bir blokta 10 farklı tipte 304 konutun bulunduğu yapıda fiyatlar 357 bin liradan başlıyor. Konut sahibi olmak isteyenler için çeşitli ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Kartall Mesa'da fiyatlar 357 bin liradan başlıyor!

İstanbul Kartal'da yükselen Kartall Mesa projesinde fiyatlar 357 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Kartall Mesa'da konutlar hemen teslim!

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall Mesa yatırım için cazip fırsatlar sunuyor!

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall MESA'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Kartall MESA projesinde yer alan daireler 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kartall MESA'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Kartall MESA yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor!

Kartall MESA, yanı başındaki metro ve diğer ulaşım hatları, yüksek kira getirisi ve uygun aidatları ile özellikle yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

Kartall Mesa'da güncel fiyatlar!

Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen Mesa Kartall Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede aylık taksitler 1.750 TL'den başlıyor. İşte Kartall Mesa'da güncel fiyatlar...

Kartall MESA'da 2+1'ler bin 750 TL taksitle!

MESA kalitesi ve güvencesini Kartal'a taşıyan proje Kartall MESA, düzenlediği kampanya ile büyük ödeme avantajları sunuyor.

Mesa Kartall Residence ödeme planı Haberi

Mesa Kartall Residence ödeme planı

Kartall Mesa projesi, Kartal Bölgesi'nde Mesa Mesken tarafından hayata geçiriliyor. 32 katlı tek bloktan meydana gelen Kartall Mesa ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


Kartall Mesa Evleri'nde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kartal Mesa Konutları satılık daire fiyatları 228 bin 500 liradan başlıyor. 


 


Kartall Mesa Evleri fiyat listesi

Kartall Mesa fiyatlar 1+1'lerde 228 bin 500 TL - 324 bin 100 TL,

Kartall Mesa fiyatlar 2+1'lerde 340 bin 400 TL - 714 bin TL,

Kartall Mesa fiyatlar 3+1'lerde 636 bin 200 TL - 970 bin TL,

Kartall Mesa...