25 / 04 / 2024

MESA Kozyatağı projesi

MESA Kozyatağı projesi

Mesa Kozyatağı projesinde toplam 280 daireye yer veriliyor. Mesa Mesken A.Ş. imzası taşıyan projede fiyatlar 950 bin TL'den başlıyor...

Kozyatağı Mesa Evleri daire fiyatları!

Mesa Kozyatağı projesinde 1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. Kozyatağı Mesa Evleri 11 Mayıs'ta basına tanıtılacak...

Mesa Kozyatağı Konutları teslimler!

Mesa Kozyatağı projesi, Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı bulunuyor...

Mesa Kozyatağı Rezidans fiyatları!

Lansman tarihi 11 Mayıs 2017 olarak belirlenen Mesa Kozyatağı projesi için ön talepler alınıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 341 daire seçenekleri sunuluyor...

MESA Kozyatağı projesi lansmanı 11 Mayıs'a ertelendi!

MESA’nın Kozyatağı’nda hayata geçireceği yeni projesinin lansmanı 11 Mayıs'a ertelendi.

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle ön plana çıkan Mesa, yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe'yi satışa sundu. İşte Mesa'nın yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe ile ilgili tüm merak edilenler...

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

Mesa Orman 2 ön talep topluyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap ön talep topluyor.

Mesa Orman 2. Etap geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap için düğmeye bastı...

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Mesa Bodrum Demirbükü projesi Altın Kalpler'e tanıtıldı!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde Mesa Bodrum Demirbükü projesi ile özel bir proje hayata geçiriyor. Proje tüm ayrıntılarla Private Luxury bir yaşam konseptiyle Bodrum’da hayata geçiriliyor.

Maltepe Mesa Cadde taksit kampanyası!

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projedeki konutların satışları devam ediyor.

Mesa Bodrum ne zaman teslim?

Mesa Bodrum projesi 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Mesa Bodrum fiyat bilgisi!

Mesa Bodrum fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Mesa Bodrum projesi villa ve rezidanslardan meydana geliyor. 

MESA, 7 projesi ile konutta büyük indirim kampanyasına katıldı!

MESA; Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan  konutta büyük indirim kampanyasına katıldı..

Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faiz!

Mesa Orman projesi 219 butik daireden meydana geliyor. İstanbul Beykoz Çubuklu'da yer alan Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 

Maltepe Mesa Cadde projesi kimin?

253 daireden meydana gelen Mesa Cadde Maltepe projesi "Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi" kategorisinde büyük ödüle layık görüldü..

Kozyatağı Koz Mesa ödeme şekli!

İstanbul Anadolu yakası Kozyatağı'nda yükselen Koz Mesa projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje toplamda 280 daireden meydana geliyor.

MESA Kozyatağı projesi Haberi

MESA Kozyatağı projesi

MESA Kozyatağı teslim tarihi 2019 Temmuz ayı olarak belirlendi. Lansmanı 11 mayıs'ta yapılacak olan Mesa Kozyatağı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda Atatürk Caddesi üzerinde yükselen Mesa Kozyatağı projesi 28 katlı rezidans bloğunda toplam 280 daireden meydana geliyor. 


Kadıköy Mesa Kozyatağı Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Mesa Kozyatağı projesinde konut, ticari üniteler ve alışveriş merkezinden oluşuyor. 


Mesa Kozyatağı projesinde, çocuk oyun alanları, fitness, avm, kapalı otopark gibi olanaklar da olacak. Projedeki 1+1 daireler 65-65 metrekare ve 100 metrekare, 2+1 daireler ise  110-128 metrekare normal daire ve 190 metrekare dubleks olarak tasarlanıyor. 


Mesa Kozyatağı Kadıköy proje fiyatları!

Kadıköy Mesa Kozyatağı daire fiyatları 1+1'lerde 950 bin TL'den,...