25 / 04 / 2024

Mesa Maltepe Carrefoursa

Mesa Maltepe Carrefoursa

Mesa, Maltepe CarrefourSA'nın yerine yapacağı yeni projesi ön talep topluyor. Mesa Bağdat Caddesi projesinde 253 konut olacak...

Mesa Panorama Maltepe'de teslimler başladı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul Anadolu yakasında bulunan Mesa Panorama Maltepe projesinde teslimler başladı. İşte detaylar...

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Mesa Panorama Maltepe'de peşinat 2024'e ertelendi! 

54 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirdiği Mesa Panorama Maltepe projesinde yüzde 7 indirime ek olarak bir de peşinatı 2024 yılına erteleme kampanyası başladı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı! 

Adalar manzarasıyla dikkatleri çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Çelebi tarafından kuruldu.

Maltepe MCA Cadde açıldı!

İstanbul Maltepe’de MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen “MCA Cadde” açıldı.

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

Mesa Maltepe Carrefoursa Haberi

Mesa Maltepe Carrefoursa


İstanbul Maltepe'de yer alan Mesa Bağdat Caddesi projesi, Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. CarrefourSA AVM'nin yerine yapılacak olan Mesa Bağdat Caddesi projesi 11 bin 669 metrekare alanda yükseliyor.


Mesa Bağdat Caddesi projesinin toplam inşaat alanı 82 bin 945 metrekare. Mesa Bağdat Caddesi projesi beş blokta 253 daire ve 1 dükkandan meydana geliyor.


Ocak 2020'de teslim edilmesi hedeflenen Mesa Bağdat Caddesi projesinde yıkım işlemleri Temmuz ayında, hafriyat ise Ağustos ayında başlayacak.


Mesa Bağdat Caddesi projesinde bloklar 6, 11 ve 16 katlı olarak tasarlandı. Mesa Bağdat Caddesi projesinde blokların taban oturum alanı 7 bin 496 metrekare.


Mesa Bağdat Caddesi projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verildi. Projede yüzme havuzu, fitness, sauna, otopark gibi sosyal imkanlar olacak.


Mesa, Maltepe CarrefourSA'nın arsasını bu yıl...