26 / 04 / 2024

Mesan Kilit almanya projesi

Mesan Kilit almanya projesi

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest markasıyla Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

Mesan Kilit, Almanya'da ofis ve depo alanları inşa ediyor!

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest markasıyla Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Almanya'daki 10 bin odalı otelin hiç müşterisi yok!

Almanya’nın Baltık Denizi kıyılarına bakan ilginç bir sahili bulunuyor. Bu konudan daha ilginci ise Rügen ismiyle kıyıya paralel konumlanan bir otel. Otel 10 bin oda kapasitesine sahip..

Yale Kilit, Türkiye'deki konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda tanıtımını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor.Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık konu ile ilgili açıklama yaptı.

Avrupa Konutları Kale Kilit arazisinde yükseliyor!

Avrupa Konutları Kale Kilit arazisinde yükseliyor. 18 ay sonra teslim edilecek projede yer alan dairelerin alanları 70 - 210 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar 515 bin TL'den başlıyor.

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Almanya'da otoyollar yabancı araçlar için ücretli oluyor!

Almanya Ulaştırma Bakanlığı, ülkede otoyolların ve karayollarının yabancı plakalı araçlar için ücretli hale getirilmesi amacıyla yasa tasarısı hazırladı.Yasa tasarısına göre, "altyapı ücreti" olarak 2016 yılından sonra uygulanmaya koyulması planlanıyor.

S&P'den Almanya'nın teşvik paketine ilişkin değerlendirme!

S & P Almanya'nın teşvik paketine ilişkin değerlendirme yaptı. S&P: "Yalnızca Almanya'nın uygulayacağı bir teşvik paketinin etkisi Avro bölgesinin geri kalanı için az olacak" dedi.

Almanya ve Çin'in hedefi 200 milyar Euro'luk ticari ortaklık!

Almanya tarafından 12 bakanlığın katılımıyla gerçekleştirilen hükümetler arası görüşme sonrası ekonomi, teknoloji, sanayi, ham madde gibi alanlarda hacmi milyarlarca Euro tutarında devlet anlaşmaları da imzalandı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi!

İdris Güllüce Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi gerçekleştiriyor. Çevre Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanlığı “Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi” kapsamında Almanya ve Hollanda’yı ziyaret etti.

Almanya’da sanayi üretimi yavaşladı!

Dün açıklanan Almanya sanayi üretimi, ülkenin fabrikalarının çıktısının Şubat 2009 seviyesine gerilediğini göstererek, Euro Bölgesi’ne dair endişeleri körükledi. Uzmanlar ülkenin üçüncü çeyrekte de küçülmesini, en iyi ihtimalle duraklamasını bekliyor

Almanya'da makinistler iş bırakacak!

Almanya'da demir yollarında görevli makinistlerin bu gece iş bırakma eylemi yapacağı bildirildi.Alman Demiryolları'nın açıklamasında, vatandaşların eylemden fazla etkilenmemesi için gerekli çalışmaların yapıldığı ifade edildi.

Tarkan Tarabya'daki villasının yol inşaatı nedeniyle Almanya'ya gitti!

Tarkan villasının yol inşaatı nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. Son olarak evinin yoluna asfalt döküldü. Giriş-çıkışı zorlaşan, gürültüden şikayetçi olan Tarkan çareyi Almanya- Berlin'deki evine gitmekte buldu...

Mesan Kilit almanya projesi Haberi

Mesan Kilit almanya projesi

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest şirketiyle Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Dünya Gazetesi'nden İmam Güneş'in haberine göre; ofis ve depo alanlarına yer verilecek olan Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

Güvenlik kilitleri alanında 90’ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren Mesan Kilit’i, İngilizlere satan Mertöz Ailesi, RSM Grubu ismiyle yeni yatırımlarını hızlandırdı. Eurokey Invest markasıyla Almanya’da inşaata start veren şirket, Türk ihracatçısının Avrupa’ya açılan kapısı haline gelecek. 

Mesan markasına katkıda bulunmayı sürdüren Mertöz ailesi, bir taraftan da yeni yatırımları için hazırlıklarını hızlandırıyor.

İhracatta karşılaştıkları zorlukları göz önünde bulundurarak, bu zorluklar için stratejiler hazırlayan Mertöz Ailesi, yeni yapılanmalarını RSM Grubu ismiyle gerçekleştirilecek. İnşaat alanında da deneyimi olan aile, Almanya’nın Freiburg kentinde...