26 / 04 / 2024

Metaxdoor döner kapı

Metaxdoor döner kapı

Metaxdoor markasıyla döner kapı ve kayar kapıda yerli üretim yaptıklarını söyleyen Tuba Arslan, enerji tasarrufu özelliğinden dolayı konutların da artık döner kapı kullanmaya başladığını kaydetti.

Döner sermaye ücreti nedir?

Döner sermaye ücreti, sıkça duyulan ekonomi alanındaki terimlerden biridir. Bu terim, özellikle de sektörler arasında sıklıkla kullanılır. Peki döner sermaye ücreti nedir, ne anlama gelir ve hangi işlemleri kapsar? İşte döner sermaye ücreti ile ilgili önemli bilgiler...

Bakan Özhaseki'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: 7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "'7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!" dedi.

Migros'ta dev indirim! Piliç şinitzel 21, dana döner 74, piliç bonfile 95 TL! Duyan resmen koştu!

Migros, et ve tavuk ürünlerinde yüzde 25'e varan avantajlı indirimleri peş peşe açıkladı. Migros'ta dev indirim! Piliç şinitzel 21, dana döner 74, piliç bonfile 95 TL! Duyan resmen koştu!

Migros'ta et ve tavuk ürünlerine çılgın indirim! Piliç köfte 19, döner 69, kaburga 149 TL! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market'te et ve tavuk ürünlerinde indirim fırsatı başladı. Migros'ta et ve tavuk ürünlerine çılgın indirim! Piliç köfte 19, döner 69, kaburga 149 TL! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Çeyiz düzeceklere BİM'den müjde! Kapıda kuyruk oluşturacak ürünler satışta! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM, çeyiz düzeceklere kapıda uzun bir kuyruk oluşturacak müjdeyi verdi! Peki, BİM'de satışa çıkan ürünlerin fiyatları ne kadar?

Tuvalet kağıdı 39 TL’ye düştü! Kapış kapış gidiyor! Stoklar tükenmeden koşun!

Tuvalet kağıdında indirimi kovalayanlara müjde. O markette tuvalet kağıdı 39 TL’ye düştü! İşte detaylar!

2 bin TL net indirimle 4 kapılı buzdolabı Vestel'de hizmetinizde! 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel'den müşterilerine dört dörtlük indirim kampanyası. Dört kapılı buzdolabı 2 bin TL indirimle mutfaklarınızda.

Kıyma döner kilosu 146 TL yaprak döner 169 TL pastırma 249 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) döner, pastırma ve işkembe fiyatları belli oldu. Kıyma döner 146 TL, yaprak döner kilosu 169 TL ve pastırma 249 TL’den satışa sunuldu. İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Altın fiyatlarında kritik viraj! Buradan alan köşeyi döner

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından sıkı şekilde izleniyor. Düşüşe geçen altın fiyatları rüzgarı arkasına aldı ve yukarı yönlü ivmelendi. Fiyatlarda hareketlilik yaşanırken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu gram altın için beklediği yeni zirveyi paylaştı. İşte tüm de

Citroen logosu değişti! Öze dönüş

Citroen, bugün düzenlediği tanıtımda yeni logosunu gözler önüne serdi! Şirket, elektrik döneminin kapılarını özüne dönerek açtı.

Borsadaki feci düşüşün ardından yeni haftada ne yapmak gerek?

Borsa’da geçtiğimiz hafta yaşanan sert düşüşün ardından yeni bir dönemin kapısı aralandı. Devre kesicilerin devreye sokulmasının ardından yatırımcılar da temkinli hareket eğilimine geçti. Fakat son durum VİOP’ta kaldıraçla kısa veya uzun işlem yapan için felakete yol açabilecek sonuçlar içeriyor.

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Net 2.000 TL indirim ile iki kapılı fiyatına dört kapılı buzdolabına sahip olun! Vestel 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ve büyük aileler için dev kampanya Vestel’den geldi. 2 kapılı buzdolabı fiyatına 4 kapılı buzdolabı alma imkanı sunan Vestel kampanyanın alasını yaptı. Net 2.000 TL indirim olan gardrop tipi buzdolaplarında kampanyayı kaçırmayın. Işte Vestel 4 kapılı buzdolapları 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Metaxdoor döner kapı Haberi

Metaxdoor döner kapı



Metaxdoor markasıyla döner kapı ve kayar kapıda yerli üretim yaptıklarını söyleyen Tuba Arslan, enerji tasarrufu özelliğinden dolayı konutların da artık döner kapı kullanmaya başladığını kaydetti.


Metaxdoor markasıyla döner kapı ve kayar kapı üretimi yapan ve yerli firmalar arasında pazarda önemli bir paya sahip olan Arslan Yapı, son zamanlarda konutlara yönelikte döner kapı üretmeye başladı.Döner kapının enerji kazanımı sağlayan bir ürün olduğunu belirten Arslan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı E. Tuba Arslan, bir apartmanda döner kapının kullanılmasıyla yıllık 5 konutun ısıtma enerjisine denk bir enerji tasarrufu sağladığını belirtti. Bugüne kadar ağırlıkla, hastane projeleri, AVM’ler, iş merkezleri gibi ticari projelerinde kullanılan döner kapılarının, enerji tasarrufu özelliğinin anlaşılmasından sonra son yıllarda rezidans tarzı konutlarda ve sitelerdeki projelerde tercih edilmeye başlandığını söyleyen Arslan, “Yeni projelerde...