23 / 04 / 2024

Metin Hepgüler kim

Metin Hepgüler kim

Mimar Metin Hepgüler kimdir? Mimar Metin Hepgüler ne zamandan beri bu mesleği icra ediyor? Mimar Metin Hepgüler'in imza attığı projeler nelerdir? İşte Mimar Metin Hepgüler ve projeleri...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

İşte Bank of Amerika’dan dolar tahmini: Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar yüzde 15 ile 25 arasında artacak!

Seçim öncesi döviz piyasalarında hareketli saatler yaşanıyor. Dolar ve euroda sınırlı da olsa yükselişler gözlenirken, yatırımcılar seçim sonrası fiyatlamaları merak ediyor. Uzmanlara göre ise seçimi kim kazanırsa kazansın döviz kurlarında yükseliş kaçınılmaz.

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Metin Güler tarafından kuruldu.

Ünlü AVM'lerin sahipleri kim? 

Koronavirüsten en çok etkilenen sektörlerden olan AVM'ler yeni döneme hazırlanıyor. Peki tam kapanma sürecinde kapalı olan AVM'lerin sahipleri kim? İşte AVM patronları...

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi inşaatında son durum!

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, "Fuar ve kongre merkezinin başladığı yıl itibariyle 2018 yılı içerisinde toplam 200 milyon dolar, ortalama 700 milyon civarında Eskişehir ekonomisine katkı sağlayacağı ön görülmektedir" dedi.

Eskisehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO binası ne zaman bitecek?

ETO Başkanı Metin Güler, Eskisehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası projesi için inşaat alanında incelemede bulundu.

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Çetin ve Metin Çetin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 228 Sokak'ta kuruldu.

Eskişehir Ticaret Odası'nda kentsel dönüşüm konuşuldu!

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Tapu Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç'ı ziyaret etti. Görüşmede ETO Başkanı Güler, kentsel dönüşüm ve tapu harçları konusunda üyelerinin beklenti ve görüşlerini aktardı.

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi çalışmalarında son durum!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek, fuar ve kongre merkezi, yeni hizmet binası projesi, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ndeki çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

İş kazalarını azaltacak tedbir: Güvenli İskele Projesi!

Metin Güler, 2013 yılında 191 bin 389 iş kazası meydana geldiğini, yaşanan kazaların önüne geçebilmek için tedbir alınmasının şart olduğunu söyledi ve ekledi: "Güvenli İskele Projesi sayesinde inşaatlarda yüksekten düşme nedeniyle ölümler azalacak."

Metin Güler: Eskişehir turizmi rekabeti arttıracak!

Yaklaşık 15 bin üyeli Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanlığını yürüten Metin Güler, şehrin dış ticaretteki iş hacminin geliştirilmesi konusunda yoğun çalışmalar yürütüyor. Güler, Eskişehir turizminin ön plana çıkması gerektiğini belirtti.

Metin Hepgüler kim Haberi

Metin Hepgüler kim

Metin Hepgüler kimdir?

Metin Hepgüler, 1931 yılı İstanbul doğumlu. 1952 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesini birincilikle bitiren Metin Hepgüler, Unkapanı’ndaki İMÇ’nin mimarlarındandır. 


Harbiye Orduevi’ni de tasarlayan Metin Hepgüler, Skyport Residence ve Loca İstanbul gibi konut projeleri ile Bursa Divan Otel, Sheraton – Parkotel'in de mimarı. 


Metin Hepgüler, 1955 ile 1965 yılları arasında Doğan Tekeli ve Sami Sisa ile ortak olarak çalıştı. 


Bu dönemde Türkiye mimarlık tarihinde oldukça önemli bir yere sahip olan İstanbul Manifaturacılar Çarşısı mimari proje yarışmasına Doğan Tekeli ve Sami Sisa ile 1959 yılında katıldı ve birincilik ödülünü kazandılar. Yapı 1960 ile 1967 yılları arasında inşa edilmiştir.


1117 adet dükkan, sosyal birimler, restaurantlar ve diğer hizmet birimleri ile İstanbul Manifaturacılar Çarşısı yapısı Türkiye mimarlık tarihinin oldukça önemli yapıtlarından birisi olarak nitelendirilmektedir. Yaklaşık 10.000...