29 / 03 / 2024

Metropark Halkalı kiralık

Metropark Halkalı kiralık

Metropark Halkalı satılık daire fiyatları 199 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Metropark Halkalı ödeme tablosu!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği Metropark projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor. Metropark Halkalı ödeme tablosu kapsamında yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

Metropark Halkalı ödemeleri!

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükselen projede teslimler 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede son 100 adet evin satışı devam ediyor. Metropark Halkalı ödemeleri kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Metropark Halkalı satılık daire!

Metropark Halkalı satılık daire fiyatları 199 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Metropark Halkalı kiralık Haberi

Metropark Halkalı kiralık

Toplam 213 bin 800 metrekare alan üzerinde yükselen Metropark Konutları Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 1.270 adet daireden meydana geliyor. 


Metropark Halkalı satılık daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlar yer alıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı ile konut sahibi olabilmek mümkün.


Peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunulan Küçükçekmece Metropark Evleri 'nde spor alanları, dinlenme alanları, fitness center, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, kapalı otopark,  sauna, buhar odası, koşu parkuru ve çocuk oyun alanları gibi ortak alanlara yer veriliyor. 


Metropark Halkalı satılık daire fiyatları 1 oda 1 salonlarda 199 bin 700 TL, 2 oda 1 salonlarda 413 bin 300 TL, 3 oda 1 salonlarda ise 495 bin TL'den başlıyor....