19 / 04 / 2024

Metropark kampanyası

Metropark kampanyası

Teknik Yapı Metropark ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen projede toplam 1.270 adet konut yer alıyor.

Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlenen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. Proje 7 bloktan meydana geliyor. Peki Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Metropark'ta zam öncesi son kampanya!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, sektörde son haftalarda ortaya çıkan yüksek fiyatların, mevcut projelerde zammın habercisi olduğunu belirtti..

Teknik Yapı Metropark projesinden daire alanlara beyaz eşya hediye!

Teknik Yapı İstanbul Halkalı'da hayata geçirdiği Metropark projesinde "Ramazan Bereketi" kampanyası başlattı. Daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye eden Teknik Yapı, ödeme planlarındaki çeşitliliği artırdı...

Metropark projesinde Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Metropark projesinde başlayan 'Ramazan bereketi' kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor.

Teknik Yapı Metropark ödeme planı kampanyası 2016!

Teknik Yapı Metropark ödeme planı kampanyası kapsamında 100 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor...

Metropark Teknik Yapı ödeme kampanyası 2016!

Metropark Teknik Yapı ödeme kampanyası kapsamında sıfır faizle 100 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Metropark İkitelli'de 100 ay 0 faiz kampanyası!

Eski Bahariye Halı Fabrikası'nın yerine yapılan İkitelli Metropark projesinde ev fiyatları 200 bin 800 TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede 100 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor...

Metropark Evleri Teknik Yapı fiyatlar!

Metropark Evleri Teknik Yapı fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Metropark Evleri İkitelli'de ay sonuna kadar 0,70 faiz kampanyası geçerli...

Teknik Yapı Metropark yüzde 0,70 faiz kampanyası!

Teknik Yapı Metropark yüzde 0,70 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Metropark'ta dev kampanya! 10 yıl vadeyle!

Halkalı Metropark'ın dev kampanyası 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat verildiğinde kalanı 10 yılda aylık 0.70 vade ile ödenebiliyor.

Halkalı Metropark'ta 1+1 fiyatına 2+1!

Halkalı Metropark'ta 1.272 adet daire ve 30 dükkan bulunuyor. Halkalı Metropark'ta 1+1 fiyatına 2+1 kampanyası kapsamında fiyatlar 280 bin 755 TL'den başlıyor.

Halkalı Metropark Evleri teslim tarihi!

Halkalı Metropark Evleri teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirtiliyor. Konut fiyatlarının 312 bin TL'den başladığı projede yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor.

Metropark ödeme planı kampanyası!

Metropark ödeme planı kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede konut fiyatları 307 bin 500 TL'den başlıyor.

Teknik Yapı Metropark kampanyası!

Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği Teknik Yapı Metropark kampanyası başladı. Satışları devam eden projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Teknik Yapı'dan düşük faiz kampanyası!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Yeni yılın ilk kampanyası Teknik Yapı'dan!

Metropark projesinde daireler 199 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Yeni yılın ilk kampanyası Teknik Yapı'dan. İşte detayları...

Metropark yeni yıl kampanyası!

Daire tipleri arasında stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçeneklerin yer aldığı Teknik Yapı Metropark Evleri 'nde satış süreci devam ediyor. İşte Metropark yeni yıl kampanyası...

Metropark kampanyası Haberi

Metropark kampanyası

Metropark Rezidans'ta yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısmın yüzde 15'i 1 yıl sonra ödeniyor. Projenin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


Teknik Yapı Metropark ev fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen proje 7 bloktan oluşuyor. 


Satışları devam eden Metropark Halkalı'da daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 36 ay vade farksız taksit fırsatı ile konut sahibi olabilmek mümkün.


Küçükçekmece Metropark'ın ortak yaşam alanları; yürüyüş yolları, sauna, koşu parkuru, kapalı otopark, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları, dinlenme alanlarından meydana geliyor. 


Teknik Yapı Metropark ev fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Halkalı'daki İETT Garajı'nın hemen yanında...