19 / 04 / 2024

Metropol İstanbul emlak 2013

Metropol İstanbul emlak 2013

İstanbul’un ikonik projesi Metropol İstanbul; Dubai, Fransa, Almanya ve Rusya’dan sonra 5-8 Aralık 2013 tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen EMLAK 2013 Fuarı'nda da yerini aldı...

Metropol İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Metropol İstanbul" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Metropol İstanbul projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Metropol İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,Metropol İstanbul  ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı...

Metropol İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü bugün onaylandı.

Emlak Konut 2017 yılı 4. çeyrek şampiyonu Metropol İstanbul oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2017 yılı 4. çeyrek şampiyonu 1 milyar 182 milyon 467 bin TL ile Metropol İstanbul oldu!

Metropol İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağına onay!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Metropol İstanbul projesine ilişkin kısmi geçici kabul tutanağı 25 Aralık 2017 tarihinde onaylandı. 

Metropol İstanbul'un 5 bloğunun kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı...

Metropol İstanbul'un bağımsız birim sayısı 2 bin 139 oldu!

Emlak Konut GYO projelerinden Metropol İstanbul'un konut sayısı değişmeyecek ve ticari ünite sayısı 771 olacak şekilde toplam 2139 adet bağımsız bölüme ait tadilat yapı ruhsatları alındı.

Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metropol İstanbul'un 3386 ada 1 parsel A blok ile bu bloğa ait altyapı ve çevre düzenleme işlerin kısmi geçici kabulü yapıldı. 

Emlak Konut Aralık ayı satış şampiyonu Metropol İstanbul oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aralık ayı satış şampiyonu 348 milyon 591 bin 492 TL iel Metropol İstanbul oldu.

Metropol İstanbul emlak 2013 Haberi

Metropol İstanbul emlak 2013

Dünya klasmanında markalaşma yolunda ilerleyen ve Expo Real, Mipim ve Mapic gibi fuarlarda yabancı yatırımcılarla buluşan Metropol İstanbul, EMLAK 2013 Fuarı’nda 651 metrekarelik alanıyla Fuar’ın en büyük standına sahip bulunuyor.

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde ticareti, finansı, modayı ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren en büyük özel gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Metropol İstanbul; EMLAK 2013 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nın odak noktası oldu. Ataşehir’de yer alan Metropol İstanbul projesi CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen Emlak 2013 Fuarı’nda bu kez Avrupa Yakası’ndaki misafirlerini ağırlıyor.

Metropol İstanbul projesi, 5 - 8 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen Emlak 2013 Fuarı’nda 2 bölümden oluşan 651 metrekarelik fuarın en büyük standında...