26 / 04 / 2024

Mevlüt Kaya kimdir

Mevlüt Kaya kimdir

Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya "Çin'de 2016 yılının son çeyreğinde bir hareketlenme beklemiyoruz, inşaat sektöründe frene basma eğilimi devam ediyor ama bir taraftan da doğaltaş stokları bitiyor." dedi.

Mevlüt Kaya: Marble ile dünyanın en büyük 3 fuarı arasındayız!

İzfaş tarafından hayata geçirilen, Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin desteklediği 21. Marble Fuarı, dünyanın lider üreticileri ile Türk mermer sektörünü bir araya getirdi.

Çin'de yeni inşaat projelerindeki yavaşlama ihracatı düşürüyor!

Doğaltaş sektörünün en önemli müşterisi olan Çin'de yeni inşaat projelerindeki yavaşlama ihracatı düşürüyor. EMİB Başkanı Kaya: "Çin'deki gerilemenin geçici olacağını umuyoruz" dedi.

Çin'de yeni projelerdeki yavaşlama ihracatı düşürüyor!

Doğaltaş sektörünün en önemli müşterisi olan Çin'de yeni inşaat projelerindeki yavaşlama ihracatı düşürüyor. EMİB Başkanı Kaya: "Çin'deki gerilemenin geçici olacağını umuyoruz" dedi.

Çin'in 1.7 milyar dolarlıklık mermer ithalatı Türkiye'den!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Güliz Kaya kimdir? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Güliz Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirkette hukuk direktörü olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Ergin Kaya Kimdir?

Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya’nın mesleği nedir? Ergin Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmet Kaya Erdem kimdir?

Fibabanka A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kaya  kimdir? İsmet Kaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmet Kaya'nın biyografisi...

Tanju Kaya Kimdir?

Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya’nın mesleği nedir? Tanju Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

Mevlüt Kaya kimdir Haberi

Mevlüt Kaya kimdir

Türkiye'den 106 doğal taş ihracatçısı, dünyanın önde gelen fuarlarından Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılmak üzere Çin'e hareket etti.


Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ihracatta yıldız sektörleri arasında yer alan doğaltaş sektörünün ihracatta en büyük pazarı olan ancak son dönemde durgunluk yaşanan Çin'e "çıkartma yaptığını" ifade etti. 


Çin’in Xiamen kentinde 6-9 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek 16. Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı için 79'u Milli Katılım Organizasyonu kapsamında olmak üzere, toplam 160 firmanın bu ülkeye gittiğini bildiren Kaya, şu değerlendirmede bulundu:


"Çin'de 2016 yılının son çeyreğinde bir hareketlenme beklemiyoruz, inşaat sektöründe frene basma eğilimi devam ediyor ama bir taraftan da doğaltaş stokları bitiyor. Çok büyük bir beklenti ile gitmiyoruz ancak en büyük pazarımızda müşterilerimizle ilişkilerimizi güçlü tutma adına...