24 / 04 / 2024

mezarlık onarımı

mezarlık onarımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; sorumluluk sınırları içinde park bahçeler, mezarlıklar, tarihi yerler, ören yerleri, asansörler, aydınlatma ve enerji tesislerinin bakım ve onarımının ihalesini 8 Ekim'de yapacak.

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Şile Kömürlük mezarlık alanına ilişkin imar planı askıda!

Şile İlçesi, Kömürlük Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Türk Kızılayı Etimesgut bina onarım ihalesi ertelendi!

Dünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ankara Etimesgut bina onarım ihalesinin tarihi değişti..

Nom Yapı Restorasyon Onarım Güçlendirme Danışmanlık Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nom Yapı Restorasyon Onarım Güçlendirme Danışmanlık Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Burcu Kizir tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Ayazağa'da 160 dönüm orman mezarlık oldu!

Alışveriş merkezi, rezidans, köprü, havalimanı inşaatları derken İstanbul’un ormanlarına Mezarlıklar Müdürlüğü de el attı. Büyükşehir Belediyesi’ne başvurup Ayazağa’daki devlet ormanının mezarlık ilan edilmesini istedi

Ardahan Kura Nehri Köprüsü'nün onarımında sona gelindi!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy Kura Nehri üzerindeki 110 yıllık tarihi 3 ayaklı çelik köprünün onarımında sona gelindiğini açıkladı.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü'nün onarımı 2 yıl sürecek!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan tarihi Birecik Köprüsü 2 yıl sürebilecek bakıma alındı. Birecik'te 1955 yılında yapılan Birecik Köpriisli'nde bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Atatürk Köprüsü’nde bakım onarım çalışması başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Atatürk Köprüsü, bakım-onarım çalışması nedeniyle 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak

İstanbul'da 4 kamu binasının onarımı ihaleye çıkıyor!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında 4 adet kamu binasının onarım inşaatını ihale edecek.

Fatih Hükümet Konağı onarım ihalesi 30 Kasım'da!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Fatih Hükümet Konağı'nın güçlendirme ve onarım işini ihale edecek. İhale'nin son teklif verme tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Kütahya'da yol onarım çalışmaları incelendi!

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kirazlıyayla köyü yakınlarındaki yol onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

mezarlık onarımı Haberi

mezarlık onarımı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi; sorumluluk sınırları içinde park bahçeler, mezarlıklar, tarihi yerler, ören yerleri, asansörler, aydınlatma ve enerji tesislerinin bakım ve onarımının ihalesini yapacak. 


İhale; 8 Ekim saat 10.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde açık ihale ile yapılacak. İş 36 ayda tamamlanacak. 


İHALE İLANI:


İhale Konusu: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sorumluluk Sınırları İçerisindeki Park Ve Bahçeler, Mezarlıklar, Tarihi Yerler, Ören Yerleri Ve Asansör İle İBB Bünyesindeki Birimlerin Aydınlatma Ve Enerji Tesislerinin Bakım-Onarımı Ve İşletilmesi İşi hizmet alımı

İhale Kayıt No: 2014/101172

İhale Tarih ve Saati: 08/10/2014 10:30

İlgili Müdürlük/Birim Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü

İlgili Adres: 19 Mayıs Mah. Aytekin Kotil Cad. Cevahir İş Merkezi No:8 Şişli/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2123126363

İlgili Faks: 2123802240

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir...