17 / 04 / 2024

Midtown Bodrum nerede

Midtown Bodrum nerede

Bodrum, Ortakent’te yer alan Midtown’da, Ressam Esin Çolpan Telatar’ın “Can Dostlarım” sergisini ziyaret edebilmek için son 10 gün. Sergide yağlıboya resimler ile yastık ve taş üzerine yapılmış kedi ile baykuş figürleri de bulunuyor...

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

Venezia Bodrum nerede?

Venezia Bodrum nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Venezia Bodrum nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Le Chic Bodrum nerede?

Le Chic Bodrum'da 2+1 daire fiyatları 405 bin Euro'dan başlayarak yükseliyor. Proje lüks konseptte tasarlandı ve kendine özel plajı var. Peki Le Chic Bodrum nerede?

Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Denize sıfır konumda inşa edilecek olan Ant Yapı Bodrum projesi ön talep topluyor. Peki Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum projesi satışa sunuldu. Leitert Bodrum'da fiyatlar 89 bin Euro'dan başlıyor. Peki Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Doğalkaya Bodrum nerede?

Konutların alanları minimum 120 metrekare, maksimum 500 metrekare olarak dizayn edilen Doğalkaya Bodrum Villaları 34 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Doğalkaya Bodrum nerede?

Bodrum Elysium Miramar nerede?

Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Elysium Miramar Bodrum'da konut fiyatları 530 bin Euro'dan başlıyor. Proje 46 adet villa ve 4 adet penthouse daireden meydana geliyor. Peki Bodrum Elysium Miramar nerede?

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Yaka Sanat Grubu, Midtown'da!

Dört bağımsız sanatçı olarak bir araya gelip, ortak bir çalışma mekânını paylaşmak amacıyla yola çıkan Yaka Sanat Grubu resim sergisi, Bodrum Ortakent Mevkiinde yer alan Midtown’da.

Midtown Bodrum nerede Haberi

Midtown Bodrum nerede

Sanatçı Orhan Taylan, 1968 yılından bu yana, resimleriyle sayısız sergide yer aldı. 1998 yılında ‘devlet sanatçısı’ unvanı alan; aynı zamanda, ünlü 1 Mayıs afişinin yaratıcısı olarak tanınan sanatçı, Haziran ayında yeni bir sergileme anlayışıyla Midtown’da olacak. Ressam Orhan Taylan’ın; kâğıt üzerine yaptığı eskiz ve desenlerin yanı sıra yağlıboya resimleri de 01-30 Haziran tarihleri arasında Midtown’da ziyaret edilebilir.