24 / 04 / 2024

MİGROS xiaomi redmi note 11 pro fiyat listesi

MİGROS xiaomi redmi note 11 pro fiyat listesi

Migros, Xiaomi'nin çok satan akıllı cep telefonları arasında yer alan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya indirim uyguladı. Yeni fiyatını gören şoke olacak! Bu fırsat bir kez gelir, hemen alın! Peki, Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyatları ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

108 MP kameralı Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya Migros'tan indirim! İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Migros'tan telefonunu yenilemek isteyenlere güzel haber geldi! Migros, Xiaomi'nin en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya indirim yaptı. Peki, Migros'ta Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyatları ne kadar? İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

Giriş seviyesi akıllı telefon Xiaomi Redmi 10C, A101'de!

A101, Xiaomi Redmi 10C'yi satışa çıkardı... Müjde gibi müjde... Hemen buraya bakın...

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

BİM'den Xiaomi Redmi Note 11 Pro müjdesi! Yeniden stoklara geldi, fiyatını duyan şaştı kaldı!

BİM, Türkiye'nin sevilen market zincirlerinden biri olarak, telefon almak isteyenlere müjdeli haberler veriyor. Mayıs ayında tükendiği için birçok kişi tarafından kaçırılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro tekrar müşterilerle buluşacak.

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya şok eden çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, BİM ve A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, BİM, MediaMarkt Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Hepsiburada'da da bulunabilir hale geldi.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro şimdi uygun fiyata BİM'de! 16 Mayıs 2023 fiyat listesiyle şok etti!

BİM, teknoloji tutkunlarının merakla beklediği bir haberle gündemde yer alıyor. Perakende devi, mobil uygulaması aracılığıyla popüler Xiaomi Redmi Note 12 Pro modelini satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Xiaomi Mi 11T Pro indirimle A101'de! Şimdi Aldın aldın!

Öncü teknoloji markalarından Xiaomi, A101'de özel indirimlerle sunulan iki yeni modeli Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Xiaomi Mi 11T Pro ile müşterilerin karşısına çıkıyor.

Yeniden Stokta! BİM'den Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Note 11 indirimli fiyatlarla satışta!

BİM, Türkiye'nin sevilen market zincirlerinden biri olarak, telefon almak isteyenlere müjdeli haberler veriyor. Geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü ve kısa sürede tükendiği için birçok kişi tarafından kaçırılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Xiaomi Redmi Note 11 modellerini tekrar müşterileriyle buluşturuyo

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Migros'ta asıl fırtına başladı! Note 10 Pro,  Note 11 ve 11S toz bile bırakmadı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden Migros, Xiaomi'nin en son akıllı telefon modelleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S'yi satışa sundu. Bu cihazlar, Migros web sitesi ve mağazaları aracılığıyla müşterilere sunuluyor.

Teknosa'da Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da büyük indirim: Fırsatı sakın kaçırmayın!

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modelini şimdi bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak müşterilerine sunuyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, Teknosa mağazalarından veya online satış platformundan cihazlarını satın alabilirler.

MediaMarkt'tan bayram sürprizi! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Redmi 10'da flaş indirim!

MediaMarkt, Xiaomi Redmi 10 akıllı telefonlarını internet sitesi üzerinden "Mağazadan Teslim Al" seçeneğiyle satın alan müşterilere indirim sağlıyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Note 11 uygun fiyata BİM'de! Telefonunu yenilemek isteyenler müjdeyi kaçırmasın!

BİM, Türkiye'nin en popüler market zincirleri arasında yer alıyor ve yeni bir telefon arayışında olanlara güzel bir haber verdi. Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Note 11 modelleri, BİM tarafından indirimli fiyatlarla satışa sunulduğu duyuruldu. İşte 17 Nisan 2023 fiyatları...

MİGROS xiaomi redmi note 11 pro fiyat listesi Haberi

MİGROS xiaomi redmi note 11 pro fiyat listesi

Türkiye'nin en popüler süpermarketlerinden biri olarak tanınan Migros'tan telefonunu yenilemek isteyenlere müjde! Migros, Xiaomi'nin çok satan akıllı cep telefonları arasında yer alan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya indirim uyguladı.

6.67 inç büyüklüğünde AMOLED panel ile kullanıcıların beğenisine çıkarılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Full HD Plus ekran çözünürlüğü standardı ile gözlerin odağı oluyor. 120 Hz ekran yenileme hızı bulunan akıllı cep telefonunun dayanıklılığı Corning Gorilla Glass 5'ten geliyor. Yüksek yenileme hızı, tarama sırasında sorunsuz çalışma, çok ayrıntılı bir görünüm ve his sunuyor.

108 MP üst düzey görüntüleme sistemiyle Redmi Note 11 Pro, 108 milyon ayrıntı kaydediyor ve birkaç kez büyütüldüğünde bile kristal netliği sağlıyor. Üç üst düzey teknolojiyi bünyesinde barındıran kamera, geceleri de gündüz saatlerinde olduğu gibi aynı performansı...