26 / 04 / 2024

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres 

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres 

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baytar tarafından kuruldu.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Yurt ücretlerine yüzde 100 zam geldi! KYK yurtlarında yıllık oda fiyatı 5.700 TL oldu! 

Milyonlarca üniversite öğrencisi için kayıt dönemi başlarken, yurt ve ev ücretleri dudak uçuklattı. İstanbul'daki fiyatlar öğrencileri buz kestirdi. İşte ayrıntılar...

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Dbb Yurt İşletmeciliği İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Dbb Yurt İşletmeciliği İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi  Avcılar’da Mahir Doğan ve Güler Bakır Brader ortaklığında kuruldu.

Öğrenciler dikkat! KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 KYK burs ve yurt başvuru şartları neler? 

Kredi ve Yurtlar Kurumu başvuru süreci adaylar tarafından merakla araştırılıyor. YKS yerleştirme işlemleriyle beraber gündeme gelen KYK burs ve yurt başvurularının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs ve yurt başvuru şartları ne?

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Öğrenciler neden ev bulamıyor? 

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber öğrencilerin ev bulma telaşı da başladı. Çok sayıda öğrenci yurt ve ev bulamazken bahçelerde sokaklarda yatmaya başladı. 

Ev kiralarına ve yurt fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Kovid-19 salgını öncesinde 900 Türk Lirası olan konutların fiyatı 3 bin Türk Lirası'na kadar yükseldi. Öğrencilerin tamamı salgın sürecinde evleri ve yurtları boşaltırken şimdi döndüklerinde ne ucuza konut ne de boş yurt bulamıyor.

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres  Haberi

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres 

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baytar tarafından kuruldu.

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
1 Özel erkek ve kız öğrenci yurtları açmak ve işletmek, pansiyon, konuk evi açmak ve işletmek anaokulu, kreş, çocuk yuvası özel ilköğretim, lise, her türlü dershane ve öğretimle ilgili eğitim ve öğretim tesisleri açmak, işletmek, devretmek, kiralamak, kiraya vermek, okul öncesi her türlü araştırmaları yapmak, faaliyet alanıyla ilgili personel hizmeti sunmak, bu konuda ailelere danışmanlık hizmeti vermek, her türlü psikolojik danışma merkezleri sosyal hizmet ve alanları ile her türlü işletmeler açmak ve işletmek, çocuk eğitimi ile ilgili kitaplar hazırlamak, hazırlanmış kitapları satın almak, satmak, pazarlamak, yine çocuk eğitimi ile...