26 / 04 / 2024

Mike Bloomberg Colorado çiftlik

Mike Bloomberg Colorado çiftlik

Mike Bloomberg, Demokrat Parti’den ABD başkanlığına aday adayı olmuştu. Fakat ünlü iş insanı beklediği desteği göremeyince 4 Mart'ta adaylıktan çekildi. Kampanya sürecinde 1 milyar dolar harcayan Bloomberg, Colorado’dan 45 milyon dolara çiftlik satın aldı...

Milyarderler Endeksi açıklandı! Elon Musk tahtını kaptırdı!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre dünyanın en zenginlerinin yer aldığı ve açıklandığı listenin ilk sıralarında değişiklikler yaşnadı. Buna göre Elon Musk, Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin zirvesindeki yerini kaptırmış oldu. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos da birkaç gün ilk sırada yer alabildi.

Yapay zeka dünyanın en zenginlerini daha da zenginleştiriyor!

Yapay zeka ile ilgili hisse senetleri dünyanın en zenginlerini daha da zenginleştirmeye devam ediyor. Bloomberg Milyarderler Endeksi'ndeki bu sene yer alan kazancın yüzde 96'sını yapay zeka hisselerinden kazandığı kaydedildi. 

Çin'deki konut krizi 2024'de deflasyonist riskleri artıracak!

Bloomberg Economics'e göre Çin'de yaşanan konut krizinin 2024 yılında deflasyonist riskleri devam ettireceğini öngörüyor.

Galataport, Katar Varlık Fonu'na mı satılıyor? Bloomberg: Ferit Şahenk görüşme yapıyor! 

Bloomberg, Katar Varlık Fonu Qatar Investment Authority tarafından Galataport'un satın alınabileceğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Sermaye çıkışı en çok Çin, Hindistan ve İngiltere'den oluyor!

Bloomberg HT yayınına katılan Henley&Partners Türkiye Direktörü Burak Demirel 100 ülkeden vatandaşlık alındığını belirterek, en çok çıkışın Çin, Hindistan ve İngiltere'den olduğunu, Türklerin Portekiz, Yunanistan, İspanya ve İtalya'yı tercih ettiğini açıkladı.

Türk bankalarının alt yapısı sağlam ve olası bir şoka hazır!

Bloomberg Intelligence tarafından hazırlanan raporda yeni ekonomi yönetimi ile birlikte ortodoks politikalara dönüşün, bankaların sermayelerine olumsuz etki edeceği ancak bankaların olası şoka hazırlıklı olduğu belirtildi.

Fed faiz artışına son verecek mi? İşte piyasalardaki hakim görüş!

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artışı sona erebilir. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin birçoğu, Fed’in kalıcı enflasyona karşın, gelecek hafta yapacağı toplantıda faiz artış serisine 15 ay sonra son vereceğini tahmin ediyor.

Bloomberg analizinde çarpıcı detay: Seçim sonuçları TL'deki baskıyı artıracak! 

ABD'li finans ajansı Bloomberg'in analizine göre, seçimin ikinci tura kalması sebebiyle TL üzerindeki basıncın yükselmesi ve merkez bankasının döviz piyasasına ilişkin müdahalesinin derinleşmesi de öngörülüyor. 

Merkez Bankası nisan ayında ne kadar dolar sattı?

Bloomberg, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) Aralık 2021-Nisan 2023 tarihleri arasında yaklaşık 177 milyar dolarlık satış ile beraber piyasaya müdahale ettiğini hesapladı. Merkez Bankası, sadece nisan ayında ise 50 milyar dolar satarak dolar/TL kurunu tutmaya çalıştı.

3 dev bankadan dolar tahmini: Seçim sonrası dolar resmen fırlayacak!

Bloomberg, bugün yapılan seçimlerden çıkan sonuçtan bağımsız olarak Türk Lirası’nın (TL) yarın değer kaybetmesini beklediğini belirtti. Aynı zamanda, Bank Of America ve Morgan Stanley de seçim sonrası dolar tahminlerini paylaştı.

Dolar 26 liraya gidecek! Bomba tahmin için tarih verildi

TL dolar karşısında değer kaybı yaşamaya devam ederken vatandaş doların daha fazla yükselmesinden endişeleniliyor. Bu çerçevede Bloomberg doların 26 TL olması tahminini yaptı ve tarih verdi. İşte tüm detaylar...

Dolar tahminleri havada uçuşuyor! Bu seferde Bloomberg'ten piyasayı alt üst eden dolar tahmini geldi!

Dolar alacaklar ya da dolar satacak kişiler, dolar kurunu yakından takip ediyor. Seçime az bir zaman kala dolara dair uzmanlardan değerlendirmeler geliyor. Bu seferde Bloomberg'ten bir dolar tahmini geldi. İşte detaylar!

Mike Bloomberg Colorado çiftlik Haberi

Mike Bloomberg Colorado çiftlik

Ünlü iş insanı Mike Bloomberg, Demokrat Parti'den ABD başkan aday adayı olmuş fakat destek göremeyince adaylıktan çekilmişti. Bloomberg, bu kararından haftalar sonra Colorado Meekers’te 45 milyon dolara muhteşem bir çiftlik sahibi oldu.

Sözcü'de yer alan habere göre, 2002-2013 yılları arasında New York Belediye Başkanlığı da yapan Bloomberg'in, çiftliği özel sermaye milyarderi Henry Kravis'ten satın aldığı öğrenildi. Kravis, mülkü 1991'de 5.5 milyon dolar karşılığında edinmiş, bir o kadar parayı da çiftliği geliştirme amacıyla harcamıştı.

Bloomberg, çiftliği özel sermaye milyarderi Henry Kravis'ten satın aldı. Kravis, mülkü 1991 yılında 5.5 milyon dolar karşılığında edinmiş, bir o kadar parayı da çiftliğin ihtiyaçları için harcamıştı.

46 BİN DÖNÜM ARAZİYE KURULU

56.2 milyar dolarlık servetiyle ABD tarihinde başkanlık için yarışan en zengin kişi olan Mike Bloomberg'in Westlands ismindeki...