26 / 04 / 2024

milli emlak etimesgut satılık arsa

milli emlak etimesgut satılık arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 3 büyük kentte satılık 9 arsa

Küçük yatırımcılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Milli Emlak İstanbul, Ankara ve İzmir'de küçük yatırımcılar için 9 arsayı satışa çıkardı. Detayları öğrenmek için tıklayın!

Milli Emlak'tan başkentte arsa fırsatı! İhalesi yarından sonra! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarından sonra saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak'tan son dakika fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan başkentte arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 14:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara'nın o ilçesinde arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Ankara'da 24 taksitle 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa ve 2 konut!

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Yenimahalle, Etimesgut, Sincan, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 44 gayrimenkulü 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 24 ay taksit imkanıyla satıyor...

Ankara Milli Emlak'tan satılık 229 kamu konutu!

Ankara Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ili, Etimesgut ve Keçiören'de yer alan 229 kamu konutunu satıyor. 

Milli Emlak Etimesgut'ta arsa satıyor: 1.4 milyon liraya!

Milli Emlak Ankara Etimesgut'ta yer alan 2 bin 500 metrekare alana sahip ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 23 Temmuz 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

Milli Emlak Eryaman'da arsa satıyor: 1 milyon 653 bin liraya!

Milli Emlak Ankara Etimesgut Eryaman mahallesinde yer alan 2 bin 500 metrekare alana sahip ticaret alanı arsayı satışa çıkardı. İhale 23 Temmuz 2014 tarihinde saat 13:50'de gerçekleştirilecek...

Milli Emlak Ankara'da 3 adet gayrimenkul satıyor: 4 milyon 542 bin liraya!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Ankara Yenimahalle ve Etimesgut'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 8 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Milli Emlak Ankara Etimesgut 'ta arsa satıyor: 2 milyon 126 bin liraya!

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara Etimesgut Şeker Mahallesi 'nde yer alan sağlık alanı imarlı arsayı 23 Ekim 2013 tarihinde saat 09:30 'da gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Milli Emlak Ankara 'da 6 adet gayrimenkul satıyor: 22.1 milyon liraya!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Ankara Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut ve Gölbaşı 'nda yer alan 6 adet gayrimenkulü 23 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Milli Emlak, Ankara Etimesgut'ta arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Etimesgut Elvan Mahallesi'ndeki arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsanın ihalesi 12 Haziran'da yapılacak

Burdur Milli Emlak 'tan 49 yıllığına 9 taşınmaz!

Burdur Milli Emlak, ilgili kanun gereği 9 taşınmazın üzerinde 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilmesi için ihale düzenledi. Taşınmazların yüzölçümleri 64 bin 155 metrekrare ile 6 milyon 192 bin 214 metrekare arasında

milli emlak etimesgut satılık arsa Haberi

milli emlak etimesgut satılık arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ağustos 2022 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki yeni satış ihaleleri arasında Ankara, Etimesgut ilçesinde bulunan arsa da yer alıyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsa Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 06030108058 şeklinde belirtildi. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 1.000 metrekare olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 844,18 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 340 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli de 68 bin  TL olarak belirlendi.