29 / 03 / 2024

Milli Emlak konut imarlı arsa

Milli Emlak konut imarlı arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt'taki imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 44 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak Konya'da 52 bin 100 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayındaki ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Milli Emlak'tan Isparta'da konut imarlı arsa!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Isparta Merkez Çünür Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle konut imarlı arsa satacak! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan konut alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım'da yapılacak.

Milli Emlak Kocaeli'de konut imarlı arsa satacak! 8 Taksitle KDV'den ve vergiden muaf arsa fırsatı!

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim tarihinde  yapılacak.

Arsa alıp ev yapmak isteyenler dikkat! Milli Emlak bu ilde konut imarlı arsa satacak!

Yatırımcıların merakla beklediği Ekim 2023 ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 142 bin TL bedelle konut imarlı arsa satacak.

28 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Milli Emlak'ın Eylül 2023 ihalelerini kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 28 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak Eylül 2023 ihalelerini peş peşe duyurdu! Konut imarlı arsa almak isteyenler hemen bakın!

Yeni bir arsa veya arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 42 bin liraya konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak o ilde 54 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 54 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Bu ihaleyi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı... Bu ihaleyi sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Ağustos 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Ağustos 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. işte Milli Emlak Genel Müdürlüğü resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak konut imarlı arsa Haberi

Milli Emlak konut imarlı arsa

Arsa yatırımı yapmak isteyenlerin yakın markajına giren Ekim 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bayburt'taki konut imarlı arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt Demirözü'ndeki imarlı arsa da mevcut. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaya göre, satışa sunulan arsa Bayburt Demirözü Güneşli Köyü'nde yer alıyor. 

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 69030103064 şeklinde açıklandı. Yine resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 793,93 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki bilgiye göre, hazine hissesinin 793,93 metrekare şeklinde açıklandığı...