25 / 04 / 2024

milyoner hesaplarına vergi

milyoner hesaplarına vergi

Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, milyonerlerin hesaplarından kesilecek yüzde 1.5 servet vergisi ile milyonlarca vatandaşın derdinin hızlıca çözüleceğini vurguladı. Kozanoğlu, “Geniş servet vergisi yürürlüğe girdiğinde bu ödeme mahsup edilir” dedi.

Ziraat Bankası'ndan son 18 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Mart ayındaki kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam eden Ziraat Bankası'nın 18 gün içerisinde bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak...

KVKK duyurdu! Kripto hesaplarına ilişkin kimlik ve fotoğraf kararı...

KVKK, kripto hizmet sağlayıcılarının kimlik ve fotoğraf bilgileri almasının kanunlara aykırı olmadığına karar verdiği kaydedildi. 

Bakanlıktan müjde! O öğrencilerin hesaplarına yarın 7649 TL, 11.470 TL ve 15.293 TL yatırılacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, gazi ve şehit çocuklarına eğitim yardımı yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencilerine maddi destek sağlanacak. Bakanlıktan müjde!

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin hesabına tam 22 bin 500 TL yatacak! Başvuran emekli resmen yaşadı! 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin hesaplarına tam tamına 22 bin 500 TL yatacak. Başvuru yapan emekli resmen yaşadı. Acil bakın...

Ödemeler peş peşe yapılacak! Kasım ayında emeklilerin hesabına maaş +5.000 TL +12.5000 TL yatırılacak!

Emekliler kasım ayına bereketle girecek. Devletin vereceği 5 bin TL, bankalardan 12 bin 500 TL promosyon ve en düşük 7 bin 500 TL hesaplarına yatırılacak. Peki, nasıl? İşte merak edilen tüm detaylar...

Çiftçiler müjde ödemeler hesaplara yattı: Vergi kimlik numarasının son rakamı 1-3-4-5-6-7-8-9 hemen hesaplarınıza bakın!

Tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağı duyuruldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ödeme tutarının 1 milyar 557 milyon lira olduğunu söyledi.

Emeklilerin resmen dört gözle beklediği tarihler açıklandı! Hesaplarına bakan bayram edecek!

SSK ve Bağkur emeklilerinin adeta gözle beklediği tarihler tek tek açıklandı. Bu tarihlerde hesaplarına bakan emekliler resmen bayram edecek.

Dar gelirlere can suyu olacak yardım! Başvuranın hesabına 2 bin 150 TL yatacak!

Dar gelirli vatandaşlara can suyu olacak yardım için geri sayım başladı. Başvuranların hesaplarına 2 bin 150 TL yatırılacak. 

Eylül 2023 engelli aylığı ve 65 yaş maaşı hesaplara yatırıldı! Acilen hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son dakika açıklamasında Eylül ayında 3,3 milyar Türk Lirası yaşlı ve engelli aylığını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdıklarını müjdeledi.

Bakanlıktan müjde geldi! Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere yönelik 300 milyon 778 bin Türk Lirası tutarındaki tarımsal destek ödemelerinin, bugün itibarıyla çiftçi hesaplarına aktarıldığını duyurdu. Bakan Yumaklı, bu ödemelerin hesaplara yatırıldığını kişisel sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Hesaplarına evde bakım parası yatırılanlar dikkat! Paralar bu tarihte peş peşe ödenecek! Mutlaka alın!

Hesaplarına evde bakım parası yatırılanlar dikkat... Paralar bu tarihte peş peşe ödenecek... Mutlaka alın...

Emekliler müjde! 'Ekim ayında emekli maaşlarına zam gelebilir 'En düşük emekli maaşı 7.500 TL!

Temmuz ayı itibarıyla emeklilerin yüzde 25 zamlı maaşları hesaplarına yattı. Ancak kök maaşı düşük olanların maaşları 7.500 TL'ye tamamlandı. Bu durumdan memnun olmayan emekliler şikayetlerini ifade ederken Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram ekim ayını işaret etti.

milyoner hesaplarına vergi Haberi

milyoner hesaplarına vergi

Yoksulluk artarken, her vatandaşa ihtiyaçlarını karşılayacak ‘temel gelir ödenmesi' yaşamsal bir gereklilk haline geldi. Sözcü'den Mehtap Özcan Ertürk'ün haberine göre; gelir eşitsizliği derinleşirken, önemli bir talep de yükseliyor: Robin Hood (servet) vergisi… 

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sol Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, “Dayanışma Vergisi”ni masaya yatırdı. 1 milyon TL'nin üzerinde mevduatı olanlardan kesilecek yüzde 1.5 vergi ile yoksul ailelere yardım yapılabileceğini dile getiren Kozanoğlu, konuya ilişkin soruları şöyle cevapladı:

– Bu konuda tartışmalar sürerken en somut önerilerden biri sizden geldi, biraz açar mısınız?

Vatandaşlık geliri her bireye o ülkenin vatandaşı tüm topraklarının paydaşı olması çerçevesinde yapılması gereken ‘hak temelli' bir ödemedir. Kaynaklarından birisi de servet vergisidir. Salgınla birlikte havacılık, otelcilik, lokantacılık gibi hizmetler büyük zarara uğrarken, düşük ücretli...