20 / 04 / 2024

Milyoner sayısı arttı mı

Milyoner sayısı arttı mı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sürekli yükselen milyoner sayısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, milyoner sayısının salgından beri yüzde 53 artış gösterdiğini belirtti.

Pandemi milyonerlere yaradı: 112 bin yeni milyoner doğdu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, koronavirüs pandemisiyle beraber hem sağlığın hem de gelir dağılımının ciddi şekilde bozulduğunu dile getirdi. Ağbaba, " Salgın sürecinde 112 bin yeni milyoner doğdu" dedi.

Milyonerlerin mevduatı 10 ayda 670 milyar TL arttı!

Hesabında 1 milyon TL veya üzeri parası olan mudi sayısı bu yılın 10 ayında 96 bin 784 artarken, milyonerlerin toplam mevduatı 2 trilyon TL'yi aştı.

Milyonerlerin mevduatı 2 trilyon liraya dayandı: Sayıları 9 ayda yaklaşık 76 bin arttı!

Hesabında 1 milyon TL ya da üzeri parası olan mudi sayısı 9 ayda 76 bin 123 artarken, milyonerlerin toplam mevduatı 2 trilyon TL'ye yaklaştı.

Türkiye'de milyonerlere sekiz ayda 60 bin kişi daha eklendi: Döviz ve altın aldılar!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla bozulan ekonomide gelir eşitsizliği daha çok artarken, milyonerlere son 8 ayda 60 bin 582 kişi daha eklendi.

Koronavirüs döneminde Türkiye'de 32 bin 232 kişi daha milyoner oldu!

Türkiye'de dört aylık pandemi döneminde milyonerlerin serveti 210 milyar 874 milyon lira arttı, toplam milyoner sayısı da 268 bin 602 kişiye dayandı.

Milyoner sayısı 2019 sonunda 225 bini aştı!

Hesabında 1 milyon TL veya üzeri parası olan mudi sayısı, 2019 yılında bir önceki seneye göre 45 bin 314 kişi artarak 225 bini aştı.

Dünyada milyoner patlaması!

İngiliz The Economist dergisi tarafından dünya genelinde 46.8 milyon, dolar milyoneri olduğu açıklandı

Milyoner sayısı 8 ayda yaklaşık 30 bin arttı!

Hesabında 1 milyon TL veya üzeri parası olan mudi sayısı, Ağustos ayı sonunda 2018 yıl sonunda göre yaklaşık 30 bin artarak 210 binin üzerine çıktı.

Milyoner sayısı 10 yılda 5 kat arttı!

Bankalarda 1 milyon liranın üzerinde mevduatı bulunan kişi sayısı son 10 yılda yüzde 400 artarak 28 binden 139 bin 735 kişiye yükseldi.

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

Türkiye’deki dolar milyoneri sayısı açıklandı! Bu rakamı görenleri dudağı uçuklayacak!

Credit Suisse'in 2023 Küresel Servet Raporu'na göre 2022'de dünyadaki milyoner sayısı azaldı. Türkiye'deki dolar milyoneri sayısı ise 61 bin kişi oldu.

Ücretli çalışan sayısı yıllık 3,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verileri kapsamında ücretli çalışan sayısı, nisanda 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 3,7 arttı.

Milyoner sayısı dört ayda 132 bin arttı! Milyoner sayısı neden yükseliyor? 

Bankalardaki 1 milyon Türk Lirası ve üzerindeki mevduat hesapları ilk dört ayda 132 bin 683 arttı ve 982 bin 573’e yükseldi. Peki milyoner sayısındaki artışın sebebi ne? 

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı! Kentsel dönüşümde ilk sırada Ümraniye var! 

TÜİK verilerine göre, yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı. İstanbul’da kentsel dönüşüm faaliyetleri hızlandırılırken, çalışmaların yoğunlaştığı bölgelerin başında Ümraniye bulunuyor. 

Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı...

Batı yaptırımları Rus milyarderlerin önüne geçemedi! Milyarderlerin sayısı da serveti de arttı!

Rusya- Ukrayna savaşının ardından Batı ülkeleri Rusya'ya ekonomik yaptırımlar uygulasa da Rus milyarderlerin önüne geçemedi, milyarderlerin sayısı da toplam serveti de arttı.

İstanbul'da satılmayı bekleyen konut sayısı Şubat'ta yüzde 49 arttı!

Endeksa, Şubat ayında yaşanan deprem felaketi sonrası İstanbul ilçelerindeki satılık konut piyasasını masaya yatırdı. Şubat ayında mega kent İstanbul’da satılmayı bekleyen konut sayısı yüzde 49 arttı.

Türkiye'de oturma izinli yabancı sayısı yüzde 657 arttı! Yabancı ülke vatandaşları Türkiye'ye yerleşiyor!

Türkiye'de oturma izinli yabancı sayısı 2005'ten bu güne yüzde 657 arttı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı bir senede tam yüzde 132 arttı!

Türkiye'nin otomobili Togg'un satışına başlanması için geri sayım hız kesmeden devam ederken ülkede elektrikli otomobil sayısı da artmayı sürdürüyor. Verilen detaylara göre, Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 132,2 arttı ve 14 bin 552'ye çıktı.

Kurulan şirket sayısı Kasım ayında yüzde 5.8 arttı! Kasım'da 13 bin 169 şirket kuruldu!

Kurulan şirket sayısı Kasım ayında yüzde 5.8 arttı. İşte kurulan ve kapanan şirketlerle ilgili tüm detaylar...

Eylül'de kurulan şirket sayısı yüzde 6.8, kapanan şirket sayısı yüzde 16 arttı! 

Eylül'de kurulan şirket sayısı yüzde 6.8, kapanan şirket sayısı yüzde 16 arttı. İşte TOBB tarafından açıklanan Eylül 2022'ye ilişkin kurulan-kapanan şirket istatistikleri... 

İstanbul havalimanlarından rekor! Böyle rakam görülmedi! Yolcu sayısı 9 ayda 27,5 milyon arttı

Bu senenin ocak-eylül zaman diliminde İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından toplam olarak 70 milyon 124 bin 741 yolcu seyahat etti. İstanbul'dan yapılmış olan geliş-gidiş seferleri ile birlikte dokuz ayda uçan yolcu sayısı yüzde 65, icra edilen uçuşlar da yüzde 37 arttı. İşte detaylar…

Milyoner sayısı arttı mı Haberi

Milyoner sayısı arttı mı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, yazılı basın açıklamasında son dönemlerde engellenemeyen kur artışının neden olduğu yoksulluğun yanı sıra, sürekli yükselen milyoner sayısının altını çizdi. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Veli Ağbaba, ekonomik krizin emekçiyi, emekliyi, yoksulu ve işsizi etkilediğini, ülkedeki bir avuç azınlığın servetine servet katmayı sürdürdüğünü dile getirerek, “Asgari ücretlinin, emeklinin, kamu çalışanlarının açlık ve yoksulluk sınırı altında geçimini kıt kanat sürdürmeye devam ederken, milyoner sayısı salgından bugüne yüzde 53 oranında artması, Türkiye'de gelir adaletsizliğinin geldiği son noktadır” diye konuştu. 

“SERVETİNE SERVET KATAN BU MİLYONERLERİN NASIL ARTTIĞINI MERAK EDİYORUZ”

“Kur artışına bağlı olarak milyonlarca aile açlığa ve yoksulluğa mahkûm olurken, servetine servet katan bu milyonerlerin nasıl arttığını merak ediyoruz” ifadelerini kullanan Ağbaba, şu açıklamalarda bulundu:

"Döviz kuru arttıkça, Türk...