19 / 04 / 2024

Mimar Cem Yücel kimdir

Mimar Cem Yücel kimdir

Mimar Cem Yücel, Mimar Atilla Yücel'in oğlu ve 2000 yılından itibaren MArS Mimarlar'da ortağı. Cem Yücel, öğretim faaliyetlerini 2008'den itibaren çeşitli üniversitelerin konuk öğretim görevlisi olarak sürdürüyor. Peki Cem Yücel kimdir? İşte biyografisi..

Cem Yılmaz'ın Zekeriyaköy'deki villası için vergi tartışması!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy’deki havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Lüks villa için milyon liralarla ifade edilen satış ve kazanç beklentisi olunca haliyle ‘vergisi var mı’ diye de merak ediliyor...

Cem Yılmaz Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Evde kiracı olan futbolcu Gael Clichy, Yılmaz'a her ay 50 bin lira kira ödüyor.

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın villasından taşındı!

Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile kaldığı villadan ayrılıp Göktürk’teki evine taşınmış...

Cem Yılmaz Çiftçi Towers'tan 2 daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran isimler arasında yer alan Cem Yılmaz'ın Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'tan iki daire aldığı ortaya çıktı.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Zincirlikuyu’daki rezidansa taşınacak!

Çeşme’de evlenecekleri konuşulan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin oturacakları ev belli oldu. İkili, Yılmaz’ın Zincirlikuyu’daki 3 milyon dolarlık rezidans dairesinde yaşayacak.

Mimar Cem Yücel kimdir Haberi

Mimar Cem Yücel kimdir

Cem Yücel kimdir?


Cem Yücel, 1972 yılında İstanbulda doğdu. 1998de İTÜ Mimarlık Fakültesini bitirdi. 


2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Cem Yücel, 2002 yılında başlayan öğretim faaliyetlerini 2008 yılından itibaren çeşitli üniversitelerde konuk öğretim görevlisi olarak, 2000 yılından itibaren mesleki proje ve uygulama çalışmalarını ise MArS-Mimarlar (Mimarlık Araştırmaları Stüdyosu (MArS-Mimarlar)) bünyesinde büro ortağı olarak sürdürmektedir.




Cem Yücel ve MArS Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Hoca Ali Sokak 8/A 34425 Galata İstanbul

Tel: +90 212 243 59 80 Pbx

Fax: +90 212 243 59 81

E-mail: [email protected]

Web: