29 / 03 / 2024

mimar Mahmut Metin Gültekin kim

mimar Mahmut Metin Gültekin kim

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Metin Eryılmaz tarafından kuruldu.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

İsotech Endüstri İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İsotech Endüstri İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sevil Tığdaş ve Mahmut Metin Eren ortaklığıyla kuruldu.

Mimar Mahmut Yanmaz kentsel dönüşüme dikkat çekti!

Mimaride Modern ve Şık Tasarımların Adresi Bİ Mimarlık CEO'su Mahmut Yanmaz kentsel dönüşüm ve kentin planlanması ile ilgili önemli noktalara dikkat çekti...

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Tepe Emlak'ın acı günü! Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti!

2016 yılı başından bu yana da Genel Müdür Danışmanı olarak Tepe Emlak'a hizmet veren Mahmut Metin Gültekin vefat etti.Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Mahmut Nüvit Doksatlı kimdir?

Mimar Mahmut Nüvit kimdir? Mimar Mahmut Nüvit, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mahmut Nüvit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mahmut Nüvit Doksatlı..

Metin Zeydanlı, Kandilli'deki tarihi binayı anlattı!

1940'lı yıllarda sahil yolu yapılırken yıkılan ve Kandilli'de tekrar inşa edilen 3 katlı binanın proje mimarı Metin Zeydanlı konuştu: Binanın sadece bodrum katı betondan, diğer katlar ahşap. İnşaatın üzerindeki fıstık ağacını koruyabilmek için 285 bin li

Metin Burma kimdir?

Eski Atakum Belediye Başkanı Mimar Metin Burma kimdir? Metin Burma, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Metin Burma, bugün çalışmalarına hangi alanda devam ediyor?

Metin Sözen kimdir?

Türkiye’deki, başta tarihi yapılar olmak üzere, kültürel mirasın korunması üzerine yaptığı çalışmalarla tanınmış bir mimar, öğretim görevlisi ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi Metin Sözen kimdir? İşte Metin Sözen'in biyografisi...

Mahmut Anlar kimdir?

Mimar Mahmut Anlar, Yeşim Coşkun ile birlikte 1990 yılında kurduğu firması Geomim’i 2000 yılından beri tek başına yönetiyor... Peki, 'gece hayatının mimarı' olarak da anılan Mimar Mahmut Anlar kimdir? İşte biyografisi...

Metin Kılıç kimdir?

Mimar Metin Kılıç, 1987'de kurduğu M artı D Mimarlık ile faaliyetlerine devam ediyor. Metin Kılıç'ın hastane, konut ve ticari merkezler üzerine çok sayıda işleri bulunuyor. Peki Metin Kılıç kimdir? İşte biyografisi...

mimar Mahmut Metin Gültekin kim Haberi

mimar Mahmut Metin Gültekin kim

Mahmut Metin Gültekin, 1947 yılı Tokat-Zile doğumlu. Mahmut Metin Gültekin, Işık Mimarlık-Mühendislik Yüksek Okulu’nda Mimarlık eğitimi aldı.


Daha sonra Galleria AVM, Capitol AVM, Mesa Bahçeşehir, Bayraktar Holding, Akmerkez ve Tepe Nautilus AVM’de yöneticilik yaptı.


Uzun yıllar AVM sektöründe hizmet verdikten sonra Tepe Emlak Yatırım bünyesinde Genel Müdür Danışmanı olarak görevini sürdürüyordu.


Gültekin, evli, 2 çocuk ve 3 torun sahibiydi. Gültekin, 2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele ediyordu. 


Mahmut Metin Gültekin, 27 Eylül 2016 tarihinde 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. 



Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat...