26 / 04 / 2024

Mi\'Marin Alaçatı fiyat

Mi\'Marin Alaçatı fiyat

Mimarin Alaçatı 'da fiyatlar 800 bin liradan başlıyor, proje ikiz villalardan oluşuyor...

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Alaçatı’nın emlak değeri arttı!

1990'lı yıllarda sadece bir otel inşaatı olan Alaçatı’nın emlak değeri yüzde 1 milyon arttı. 1996'da 100 dolara satılan arazilerin şimdiki fiyatı 1 milyon dolar. 

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

İşte Türkiye Güzeli Yüksel Ak'ın Alaçatı'daki evi!

2000 Türkiye Güzeli Yüksek Ak İzmir'de yaşıyor. Yazları ise Alaçatı'daki evinde geçiriyor. Ak havuzlu villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı. İşte o ev...

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

Sevda Dalgıç Alaçatı'da köfte dükkanı açtı!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Alaçatı Momo Italian Restaurant hizmete açıldı!

Alaçatı’daki Momo Italian Restaurant & Lounge Bar’ın açılışında, İstanbul ve İzmir cemiyetinden ünlü isimler bir araya geldi. Momo’da, ünlü İtalyan şefler Lorenzo Pellechia ve Pasquale Pressani’nin yönettiği 100 kişilik restoran yer alıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

İzmir Alaçatı'da metrekare fiyatları 10 bin TL'yi buldu!

Alaçatı'da gayrimenkul fiyatları İstanbul ile yarışıyor. Alaçatı'da köy içinde dönümlük arsa kalmazken, arsa metrekareleri 4-5 bin TL civarında. Alaçatı sörf yolu üzerindeki projelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ila 10 bin TL aralığında seyrediyor.

Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi!

Köyce Alaçatı projesi Suv Yapı tarafından Çeşme'de 16 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi aşağıdaki haberimizde yer alıyor...

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları!

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri projesinde 64 villa yer alıyor...

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Mi\'Marin Alaçatı fiyat Haberi

Mi\'Marin Alaçatı fiyat


Suv Yapı'nın İzmir Çeşme 'de hayata geçirdiği Mi'Marin Alaçatı 8 ikiz villadan oluşuyor. Proje Alaçatı Çamlı Yol üzerinde yükseliyor.


Mi'Marin Alaçatı 'da zemin+1 katlı villalar bulunuyor. Çeşme Mi'Marin Alaçatı 'da yer alan villalar 160 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. 


Suv Yapı Mi'Marin Alaçatı 'da fiyatlar 800 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin Haziran 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


2 ortak yüzme havuzunun bulunduğu Mi'Marin Alaçatı projesi Ilıca Plajı'na yakın konumda yer alıyor. Projeden firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor.


Telefon: 0232 446 04 06

Web adresi: http://www.mevinsaat.com/

Ceren...