23 / 04 / 2024

Mimarlık hizmetleri bayındırlık yapı sınıfları

Mimarlık hizmetleri bayındırlık yapı sınıfları

Kaç çeşit yapı sınıfı bulunuyor? Yapı sınıfları 2013 nelerdir, diye soruyorsanız yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Eliz Mimarlık Peyzaj ve Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Eliz Mimarlık Peyzaj ve Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi Nuran Çepkin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ZME Promosyon ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZME Promosyon ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Hasan Karul tarafından 8 Kasım'da kuruldu.

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Dnç Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnç Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Dinçer İrten tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Ldp Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ldp Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Kübra Uluç Tolba tarafından kuruldu.

Gig Mimarlık Ve İç Mimarlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gig Mimarlık Ve İç Mimarlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Esra Akten ve Tuba Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

İfö İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İfö İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Nurcan Öztürk tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Handy Homes Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Handy Homes Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erdem Kovalak tarafından kuruldu.

Rk Mimarlık Taahhüt Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rk Mimarlık Taahhüt Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi Ömer Akbaba tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Faruk Olcay, Agah Yaşar, Yusuf Südaş ve Abudumıjıtı Paısaılı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimarlık hizmetleri bayındırlık yapı sınıfları Haberi

Mimarlık hizmetleri bayındırlık yapı sınıfları

Yapı sınıfları 2013!

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından maliyetleri belirlenen yapı sınıfları, 4 ana grup altında toplanıyor. Bunlar Mimarlık hizmetleri bayındırlık yapı sınıfları, Elektrik Mühendisliği hizmetleri bayındırlık yapı sınıfları, Makine Mühendisliği hizmetleri bayındırlık yapı sınıfları ve İnşaat Mühendisliği hizmetleri bayındırlık yapı sınıfları olarak karşımıza çıkıyor.


Yukarıda belirttiğimiz yapı sınıfları da kendi aralarınde birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf, dördüncü sınıf ve beşinci sınıf olmak üzere 5'e ayrılıyor.


Yapı sınıfları, tanım ve kapsamları aşağıda yer alıyor. İşte yapı sınıfları 2013 ve detayları...


Yapı sınıfları 2013..

1- Mimarlık hizmetleri bayındırlık yapı sınıfları


Birinci sınıf

Ağıl, ahır, samanlık gibi çok basit tarım binaları, basit barakalar ve diğer yardımcı binalar ile daha ziyade Mühendislik hizmetlerine yardımcı olarak çalışmayı gerektiren istinad duvarları, sahil tahkimatı, trafo ve benzeri yapılardaki Mimarlık hizmetlerini ifade...