28 / 03 / 2024

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buluşmaları başladı mı

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buluşmaları başladı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğini geliştirecek olan ‘Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buluşmaları’ çalışması başladı

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Çakar tarafından kuruldu.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Tüzün tarafından kuruldu.

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Sabrican Şahin, Mehmet Ulaş Karahan ve Mert Karaman ortaklığında kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Çalışkan tarafından kuruldu.

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir tarafından kuruldu.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buluşmaları başladı mı Haberi

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buluşmaları başladı mı


Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Buluşmaları çalışması başladı. Uygulamanın ilk buluşması SDKM’de gerçekleşti. Buluşma kapsamında Mimarlık ve İç Mimarlık bölümü öğrencilerinin proje sergisi açıldı. Sergiye Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan, Başkan Danışmanı Tahir Akman ve fakülte öğrencileri katıldı. 7 Haziran’a kadar gezilebilecek olan serginin ana teması Kocaeli kenti için havaalanı, kayak merkezi, kültür ve kongre merkezi, müze, yerleşim alanları gibi mimari ve iç mimari çözümlerini kapsıyor. Öğrenciler tarafından tasarlanan projelerde kent için farklı çözüm önerileri sunuluyor.


AKADEMİK ÇALIŞMALAR FAYDALI OLACAK


Sergi açılışında konuşan Başkan Vekili Zekeriya Özak, şehrin yapılaşmasında Mimarlık ve Tasarım Fakültesinin akademik ve bilimsel çalışmalarının kente faydalı olacağını söyledi. Başkan Vekili Özak, “Kentsel dönüşüm başta olmak...