29 / 03 / 2024

MİNT E5 2019 kampanyası

MİNT E5 2019 kampanyası

Boğaz Haliç hattı arasında yeni nesil şehir apartmanları hayata geçirerek, sektördeki hızlı büyümesine hızla süren MİNT’in şehrin merkezinde enerji tasarruflu bina olarak inşa ettiği MİNT E-5’teki son 14 daireye yüzde 0,98 faiz oranlarıyla sahip olmak mümkün. 

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Belediyeden 5 taksitle satılık iş yeri fırsatı! İş yeri alacaklar dikkat! 

Manisa ili Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Turgutlu ilçesi, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 6 adet dükkanı 5 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 4 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de!

Manisa ili Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Turgutlu ilçesi, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet sanayi dükkanını satıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Arsa almayı düşünenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:15'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 200 bin liradan da ucuza arsa satıyor! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

TOKİ Yozgat Merkez'de 175 adet konutu satışa sunuyor!

TOKİ, Yozgat'ın Merkez ilçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 175 konutu satışa çıkarıyor. 

Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 12,9 oldu!

Türkiye'de işsizlik oranı, Kasım 2020'de 2019'un aynı ayına göre 0,4 puan azalarak yüzde 12,9 oldu.

MİNT E5 2019 kampanyası Haberi

MİNT E5 2019 kampanyası

Boğaz-Haliç aksında yeni nesil çevreci projeler geliştirmeyi sürdüren MİNT, MİNT E-5’teki son 14 daire için faiz oranını 0,98’e çekti. 4 sene kira garantisi ve hemen teslim fırsatı da sunan MİNT E-5, 12 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. MİNT konut kredisi faizlerinin düşmesiyle beraber ev sahibi olmak isteyenler için sınırlı sayıda daire için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Şehrin merkezinde 339.000 TL’den başlayan fiyatlar

MİNT E-5 projesinde yer alan son 14 daire 0,98 faiz oranı ve birbirinden özel ödeme fırsatları ile 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. 4 yıl kira garantisinin de sunulduğu MİNT E-5’te, fitness salonu, lounge alanı, misafir odası, 360 derece şehir manzarasına hakim seyir terası gibi sosyal alanlar bulunuyor. Projede 7/24 güvenliğin yanı sıra gelecek nesiller için...