24 / 04 / 2024

mıpım 2017 gayrimenkul fuarı

mıpım 2017 gayrimenkul fuarı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de Türk ve yabancı inşaat firmaları ile bir araya geldi.

Türkiye'nin ortalama 20 milyon yapı stoku var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017 Türkiye ana oturumunda yaptığı konuşmada Türkiye’nin ortalama 20 milyon yapı stoku olduğunu belirtti.

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 5 milyon 537 bin 172 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Nazım Önen Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazım Önen Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Halet Önen tarafından kuruldu.

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurulduu!

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Yılmaz tarafından kuruldu.

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Muhammet Mert tarafından kuruldu.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Merve Çelebi tarafından kuruldu.

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sajıd Alı tarafından kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de I. Jasım Alwan Al-Dulaımı tarafından kuruldu.

mıpım 2017 gayrimenkul fuarı Haberi

mıpım 2017 gayrimenkul fuarı

MIPIM'in ikinci gününde, Özhaseki, İstanbul Ticaret Odasının (İTO) "İstanbul: İki Kıta, Tek Şehir" temasıyla kurduğu ve kentin mega projelerinin tanıtıldığı İstanbul Gayrimenkul Çadırı’nda, gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı yatırımcılarıyla buluştu. 


Toplantıda konuşan Özhaseki, bulunduğu coğrafya itibarıyla şanslı bir ülke olan Türkiye'de, binlerce yıllık medeniyetin üzerine kurulu envaiçeşit güzellikle iç içe yaşandığını ifade etti.  


Günümüzde şehirlerin birbiriyle yarıştığını ve her şehrin imkanlardan maksimum derecede istifade etmek için büyük gayret verdiğini belirten Özhaseki, "Bu yarışta, kendi ülkemizdeki şehirleri değerlendirecek olursak, İstanbul'la yarışacak bir başka şehir yok. İstanbul'un yarıştığı lig doğrusu biraz farklı. Onunla yarışabilmek zor. Ama bunun dışında da yatırım yapılacak çok güzel şehirlerimiz, bölgelerimiz var." diye konuştu. 


Özhaseki, Türkiye'nin müthiş bir doğaya sahip olduğunu, şu anda bazı yerlerde denize girilirken, iç bölgelerde...