28 / 03 / 2024

Mirage Residence lokasyon

Mirage Residence lokasyon

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazanın yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Mirage Residence Güneşli fiyatları 460 bin 750 TL'den başlıyor.

Mirage Residence Sur Yapı fiyatlar!

3 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Mirage Residence Sur Yapı fiyatlar 1+1 dairelerde 460 bin 750 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Mirage Residence satış ofisi telefon!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandı. Mirage Residence satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Mirage Residence satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje toplam 73 bin 700 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Mirage Residence satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Merkez Residence nerede? Merkez Residence lokasyon bilgisi!

EON İnşaat imzasıyla yükselen Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

Aphorodite Park Residence geliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ''Aphorodite'' projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Aphorodite Park Residence; lokasyon avantajı, üst düzey yaşam konforu, yüksek katma değer ve benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum projesi satışa sunuldu. Leitert Bodrum'da fiyatlar 89 bin Euro'dan başlıyor. Peki Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Gold Residence Urkay nerede? İşte lokasyon!

Toplam 83 adet daireden meydana gelen Gold Residence Urkay projesinde dairelerin metrekare satış fiyatları 4 bin 750 TL'den başlıyor. Peki Gold Residence Urkay nerede? İşte lokasyon!

Güneşli Perola Residence lokasyon!

Three Sun imzası taşıyan Bağcılar Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. Projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Güneşli Perola Residence lokasyon....

Güneşli Mirage Residence fiyatlar 2017!

Güneşli Mirage Residence fiyatları 415 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mirage Residence Güneşli'de daireler bu yıl Eylül ayında teslim ediliyor...

Güneşli Mirage Residence satış fiyatları 2017!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılan Güneşli Mirage Residence projesi 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Güneşli Mirage Residence satış fiyatları 2017...

Güneşli Mirage Residence fiyat!

Toplam 342 adet konuttan meydana gelen Mirage Rezidans Güneşli projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. İşte Güneşli Mirage Residence fiyat listesi...

Mirage Residence Güneşli proje fiyatları!

Mirage Residence Güneşli proje fiyatları 415 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mirage Residence Güneşli'de daireler bu yıl Eylül'de teslim ediliyor...

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Atiye Residence Kağıthane lokasyon!

Kağıthane Atiye Residence projesinde yüzde 80 peşin ödemelerde 0,90 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor. Proje HAS-DBN Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Sur Yapı Mirage Residence ev fiyatları!

Sur Yapı Mirage Residence ev fiyatları 461 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. İstanbul Bağcılar'da yer alan Mirage Residence projesinde teslimler Eylül 2017 tarihinde yapılıyor...

Mirage Residence lokasyon Haberi

Mirage Residence lokasyon

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunan proje toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazadan meydana geliyor.


Ödeme planı kapsamında  tamamı peşin veya peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 ve ek yüzde 5 indirim uygulanan projede 2 bin 709 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. 


Mirage Residence Güneşli fiyatları!

1+1 daire fiyatları 460 bin 750 TL, 

2+1 daire fiyatları 544 bin 350 TL,

3+1 daire...