29 / 03 / 2024

Miramarin Rezidans zeytinburnu

Miramarin Rezidans zeytinburnu

Delta Yatırım Holding, Zeytinburnu'nda hayata geçirdiği Miramarin Otel, Rezidans ve AVM projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Büyükyalı Zeytinburnu Rezidans fiyatları!

Anahtar teslimlerin 2019 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşeceği Büyükyalı Zeytinburnu Rezidans fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.500 konut, ofis ve ticari birimlerden oluşuyor.

Yedi Mavi Rezidans Zeytinburnu fiyat!

Yedi Mavi Rezidans Zeytinburnu fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 12 bin TL'den başlıyor. Yedi Mavi projesi sahil yolunda deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor...

Büyükyalı İstanbul Evleri Zeytinburnu!

25 Ocak'ta ruhsatı alınan Büyükyalı İstanbul projesinin basın toplantısı 8 Mart'ta yapılıyor. Zeytinburnu sahil hattında yükselen Büyükyalı İstanbul projesinde konut, ofis ve rezidans daireler olacak...

Zeytinburnu sahile Büyükyalı geliyor!

Özak-Yenigün-Ziylan Ortaklığı'nın Büyükyalı projesi Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yükseliyor. Büyükyalı Zeytinburnu projesinin Mart 2016 tarihinde başlaması hedefleniyor. Projede konut, rezidans, ticaret, ofis, otel alanları olacak...

Akzirve Gayrimenkul Zeytinburnu'ndaki ambarları Hadımköy'e taşıyacak!

Akzirve Gayrimenkul, geçen yıl satın aldığı Zeytinburnu Ambarlar Sitesi’ndeki 225 ambarla ilgili önemli bir adım atıyor. Akzirve; Ambarlar’daki arazi üzerinde ise konut, otel ve rezidans yapmayı planlıyor.

Zeytinburnu Yedi Mavi Projesi!

İçerisinde rezidans, ofis, otel, AVM alanlarının yer alacağı projede toplam 650 adet daire yer alacak. Projenin denize hakim cepheleri bulunacak. Zeytinburnu Yedi Mavi Projesi ön talep topluyor.

Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı, TOBB Zeytinburnu arazisinde yapacakları Yedi Mavi projesi için ön talep topluyor. Projede rezidans, ofis, otel, AVM alanları olacak...

TOBB Zeytinburnu'nda ön talep süreci başladı!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek.

Zeytinburnu sahiline karma proje inşa edilecek!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans iletişim!

The İstanbul Veliefendi 2. etapta bulunan daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans daire tipleri 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede yer alan daire alanları 132 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. 15 blok ve 1 rezidans kule olarak yükselen proje 68 bin 33 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Ottomare Suites Rezidans'ta yüzde 10 peşinatla!

Ottomare Suites Zeytinburnu Rezidans'ta teslimler 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Ottomare Suites'te toplam 355 adet Suites yer alıyor. Ottomare Suites Rezidans'ta banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.

Miramarin Rezidans zeytinburnu Haberi

Miramarin Rezidans zeytinburnu
 Miramarin Rezidans projesinin havadan videosu için...