10 / 05 / 2024

miranlı iplik

miranlı iplik

Fikri Işık, "Türkiye'nin 4'üncü sanayi devrimini ıskalamaması lazım, yine tribünden izlememesi lazım. Tüm sanayicimiz, bundan sonraki süreçte yapacağı tüm yatırımlarda bu sanayi devriminin gereklerini hesaba katmalı." dedi.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Tekstilin kalbi alarm veriyor, üretim durma noktasında

Özellikle ABD'de yaşanan kuraklık nedeniyle tüm dünyada pamuk fiyatlarının yükselmesi bekleniyor. Hammadde fiyatları yükselirken Türkiye'de tekstilin merkezi konumunda olan Denizli'de iplik üreticileri üretimlerini tatil etmeyi planlıyor.

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Muhammet Uygun tarafından kuruldu.

Gaziantep Akteks İplik Fabrikası 65.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehirkamil ilçesi, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Akteks İplik Fabrikasını 65 milyon 126 bin 227 TL'ye icradan satıyor...

AKTEKS Akrilik İplik'in 4 fabrikası ve 4 arsası icradan satılıyor!

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen AKTEKS Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş, kısa sürede tekstilde Türkiye'nin lider firmalarından oldu. Gaziantep İcra Dairesi tarafından şirketin 4 fabrikasıyla, bu fabrikalara ait makineler ve 4 arsa için satış kararı alındı. 

Gaziantep Şehitkamil'de 39.9 milyon TL'ye icradan satılık iplik fabrikası!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam Mahallesi, 182 ada 81 parselde yer alan iplik fabrikasını 39 milyon 892 bin 250 TL'ye icradan satıyor...

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş iflas etti!

Kervansaray Yatırım Holding, Danış Turizm ve İnşaat A.Ş. ile iştiraki SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan "Gayrimenkul Satış Vaadi" sözleşmesinden kaynaklı hukuki süreç hakkında açıklama yaptı...

Hasköy’deki yün iplik fabrikasında okul krizi!

İstanbul Hasköy’deki yarım asırlık yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek olan AVM ve konut projesinde “okul” krizi çıktı. 

Hasköy Yün İplik Fabrikası AVM oluyor!

Hasköy’de bulunan 66 yıllık Yün İplik Fabrikası’nın yerine AVM ve konut projesi geliyor. Son dönemde bir çok sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapan fabrika arazisi için hazırlanan imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Şanlıurfa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi'nde yer alan iplik fabrikası ve arsası 10 milyon 140 bin 998 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Bursa'daki patlamada ölenlerin ailelerine ev verilecek!

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, 8 Kasım'da bir iplik-boya fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 5 işçinin ailesine, OSB'nin kentsel dönüşüm projesinden ev vereceklerini açıkladı..

Anteks İplik Fabrikası icradan satışta!

Antalya Anteks İplik Fabrikası, Antalya 6.İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. İhalesi 8 Eylül Perşembe günü yapılacak olan Anteks İplik Fabrikası'nın satış bedeli 113 milyon 593 bin 556 TL olarak belirlendi.

miranlı iplik Haberi

miranlı iplik

Işık, Mustafakemalpaşa ilçesinde Harput Holding'e ait entegre tekstil fabrikasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, üç etaptan oluşan 500 milyon lira değerindeki yatırımın ilk etabının açılışını yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


"Son 20 yılda, Avrupa'da tekstil sektöründe tek seferde yapılan en büyük yatırımın açılışını yapıyoruz" diyen Işık, tekstil sektörünün günlük "pes iplik" ihtiyacının 3 bin ton olduğunu ancak bu ihtiyacın sadece bin 200 tonunun yerli imalatla karşılanabildiğini belirtti.


Açılışı gerçekleştirilen tesiste günlük ortalama 100 ton civarında "pes iplik" üretileceğini anlatan Işık, "Birinci etapta 210 kişiye istihdam sağlayacak bu projenin diğer iki etabı da tamamlanınca, toplam istihdam bine çıkacak. Yani hem ithalatın yerli üretimle karşılanması hem de istihdam açısından son derece değerli bir tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Böyle önemli bir projeyi hayata geçiren Harput Holding'i...