19 / 04 / 2024

mistral izmir teslim tarihi

mistral izmir teslim tarihi

Mistral İzmir teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Miray İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 96 metrekareden başlıyor, 408 metrekareye kadar ulaşıyor.

Mistral İzmir'de konutlar ve ofisler körfez manzaralı!

48 katlı ofis ve 38 katlı konut bloğunda meydana gelen Mistral İzmir projesi LEED Sertifikası'na uygun olarak inşa ediliyor.İzmir’in en iddialı projelerinden biri olan Mistral İzmir projesi konut bloğunda 5 yıldızlı otel hizmeti sunulacak.

Mistral İzmir teslim tarihi!

Mistral İzmir teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Mistral İzmir projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Mistral İzmir iletişim!

Mistral İzmir projesinde teslimlerin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. Mistral İzmir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Mistral İzmir teslim tarihi!

Mistral İzmir teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlendi. Mistral İzmir projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

İzmir'in kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacaktı: 4.5 yılda sadece 930 konut teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, seçim öncesi İzmir'de 33 bin konutu dönüştüreceğini vaat etmişti. Ancak geçen 4,5 yılda bunun sadece 930 adedini teslim edebildi.

Mistral İzmir projesindeki 3 gayrimenkul 54 milyon 987 bin TL'ye satıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında gerçekleştirilen gayrimenkul satışını ve bedelini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

İzmir'de rezerv alanda inşa edilen 3 bin 657 konut 2022 sonuna kadar teslim edilecek!

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremden sonra 5061 konut inşaatının ihalesi yapılırken, 2022 yılının sonuna kadar da rezerv alandaki toplam 3 bin 657 konutun tamamı sahiplerine teslim edilecek.

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

İzmir deprem konutları fiilen teslim edilmedi iddiası!

İzmir Depremi Proje Alanı Mağdurları Platformu’ndan Avukat Nilsu Karaman Aktarıcı, İzmir'de deprem konutları teslim töreninde simgesel olarak anahtar teslimi gerçekleştirilmesine karşın teslimlerin fiili olarak hala yapılmadığını iddia etti. 

İzmir deprem konutları teslim edildi! 

İzmir'de depremzedeler için inşa edilen deprem konutları bugün gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi. 

İzmir deprem konutları bugün teslim ediliyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası evsiz kalan vatandaşlar yuvalarına kavuşuyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar dahilinde inşa edilen konutlar bugün teslim ediliyor. 

mistral izmir teslim tarihi Haberi

mistral izmir teslim tarihi

Konutların 359 bin 900 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Konak Mistral İzmir'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler mevcut. 


Mistral İzmir teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlendi. Toplamda 100 adet daire ve 150 adet ofisten meydana gelen proje Miray İnşaat imzası taşıyor. 


Miray İnşaat Mistral Evleri 36 katlı ve 48 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Satış süreci devam eden proje İzmir'in Konak ilçesine bağlı Alsancak bölgesinde inşa ediliyor. 


Alsancak Mistral İzmir'de dolar üzerinden ödeme yapıldığında yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 2017 yılı sonu itibariyle, TL üzerinden ödeme yapıldığında ise yüzde 25 peşinatta, kalan bedel Aralık 2016 itibariyle vadelendiriliyor. 


Mistral İzmir ulaşım bilgileri!

Miray İnşaat Mistral İzmir adres: Atatürk Cad....