25 / 04 / 2024

Mlh Can Grup adres

Mlh Can Grup adres

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Melih Can Özkülekçi tarafından kuruldu.

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

Kule Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Said Can Yılmaz tarafından kuruldu.

Can Life Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Life Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ahmet Can tarafından kuruldu.

Şenler Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenler Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  900  bin TL sermaye bedeli ile Aziz Şen, Can Alper Şen, Önder Şen tarafından kuruldu.

Mfç Grup İnşaat Mimarlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfç Grup İnşaat Mimarlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Osman Can tarafından kuruldu.

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Melih Can Özkülekçi tarafından kuruldu.

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Can Kılınç, Ecevit Özer, Ozan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ayz Grup Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Grup Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Can Sizgen tarafından kuruldu.

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Can tarafından kuruldu.

Bess Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bess Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Özcan, Kadir Bulut Kaya, Salih Can Kaya ve Sinan Çiftçi ortaklığında kuruldu.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Can Yorgancı tarafından kuruldu.

Timuroğulları Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Şadan Can tarafından tarafından kuruldu.

Mlh Can Grup adres Haberi

Mlh Can Grup adres

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Melih Can Özkülekçi tarafından kuruldu.

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...