27 / 04 / 2024

Mobilya sektöründe geçici daralmaya esnek taksit imkanı

Mobilya sektöründe geçici daralmaya esnek taksit imkanı

İthal ürüne getirilen ek vergi ile ivme kazanmasına karşın, son aylardaki siyasi belirsizlik, dövizdeki hareketler nedeniyle geçici durgunluk yaşayan mobilya sektörü, sorunu taksit sınırlandırmasının esnetilmesiyle gidermek istiyor.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

Konut sektöründe 2023 yılı nasıl geçti?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konut sektöründe 2023 yılının nasıl geçtiğini kaleme aldı? İşte Soner Keleş'in o yazısı...

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 2,2 arttı

Güven endeksi kasım ayında geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9, hizmet sektöründe yüzde 2,4 azaldı, inşaat sektöründe 2,2 arttı.

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Gayrimenkul sektöründe 2022'de dev zarar! Tam 20 milyar 908 milyon TL!

Türkiye'deki firmaların bilançolarına göre toplam aktif büyüklükleri geçen sene 26 trilyon 351 milyar 610 milyon Türk Lirası şeklinde hesaplandı. Aktarılan detaylara göre, en yüksek net kar imalat, en yüksek net zarar ise gayrimenkul sektöründe...

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte peş peşe düşüşe geçerek resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

THY, 15 milyar 769 milyon dolar gelirle hizmet sektöründe 2022'nin ihracat şampiyonu oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), 2022 yılında elde ettiği 15 milyar 769 milyon dolarlık gelirle hizmet sektöründe geçen senenin ihracat şampiyonu oldu.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

İnşaat sektöründe beklenen haber! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe beklenen haber geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen zamlarla birlikte yükselişe geçen demir fiyatlarına indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Konut sektöründe 2023 nasıl geçecek?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, 2023 yılında yeni konut üretiminin artması ile birlikte arz talep dengesinin sağlanacağını ve 2.el piyasalarda konut fiyatlarının geri geleceğini söyledi. İşte Soner Keleş'in "Konut sektöründe 2023 nasıl geçecek?" başlıklı o ya

Güven endeksi hizmet sektöründe düştü, perakende ticaret ve inşaat sektöründe ise yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, güven endeksi Kasım ayında geçen aya oranla hizmet sektöründe yüzde 1 azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 2,1, inşaat sektöründe yüzde 1,2 oranında artış gösterdi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatlarında beklenmedik zam! İşte 28 Ağustos güncel demir ve çimento fiyatları…

İğneden ipliğe her şeye zam gelirken inşaat sektöründe zam dalgası vurmuş oldu. Hafta başından itibaren demirin ton fiyatında yeni zamlar gözlemlenirken geçtiğimiz gün bir zam daha yaşanmış oldu. Peki demir fiyatları kaç Türk Lirası? Çimento fiyatları kaç Türk Lirası? İşte güncel demir ve çimento fi

Mobilya sektöründe geçici daralmaya esnek taksit imkanı Haberi

Mobilya sektöründe geçici daralmaya esnek taksit imkanı

Mobilya üretiminin kalbi Ankara Siteler'de sektöre yön veren firmalardan Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, "Döviz kurundaki ani yükseliş, gelecekle ilgili soru işaretleri tüm sektörde ciddi duraksama yaşattı. Bu sorunu aşmada da en iyi yol taksit sınırlamasının esnetilmesinde. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) geçtiğimiz günlerde Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ile yaptığı görüşme ve BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben'in 'Kartta taksit sınırını esnetebiliriz' sözleri hem bizleri hem de tüketicileri umutlandırdı"diye konuştu. 


Sabah...