28 / 03 / 2024

Moment İstanbul Rezidans teslim tarihi

Moment İstanbul Rezidans teslim tarihi

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları kapsamında yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Arsa alanı 10 bin 157 metrekareden oluşan proje AC Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Moment İstanbul Rezidans fiyat listesi!

Moment İstanbul Rezidans fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor. Proje 44 katlı iki olarak Kartal'da hayata geçirildi...

Moment İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Moment İstanbul Rezidans ev fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kartal'da yer alan Moment İstanbul Rezidans projesi Mart 2017 yılında teslim ediliyor...

Kartal Moment İstanbul Rezidans fiyat!

Kartal Moment İstanbul Rezidans fiyat listesi 359 bin liradan başlıyor. AC Yapı projesi Moment İstanbul Rezidans'ta 731 konut ve 12 dükkan yer alıyor...

Moment İstanbul Rezidans Kartal satış ofisi!

Moment İstanbul Rezidans Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Moment İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 359 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

AC Yapı Moment İstanbul'da daireler 269 bin TL'den satılıyor!

AC Yapı’nın en yeni projesi Moment İstanbul, yatırımcılardan gördüğü yoğun taleple Kartal’ın en çok talep gören projeleri arasında yerini aldı. Yatırım açısından avantajlı seviyelerde tutulan daire fiyatları ise 269.000 TL’den başlıyor.

Moment İstanbul Kartal'da 30 ay sıfır faiz kampanyası!

AC Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul'da daireler, 30 ay O faiz seçeneği ile satılıyor. 60 aya kadar yüzde 0.88 Faiz oranın sunulduğu projede, 120 aya kadar ise yüzde 0.91 faiz oranı ile kredi kullanılarak ev sahibi olunabiliyor.

Kartal Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 65'i satıldı!

Kartal'da AC Yapı imzasıyla hayata edilecek 'Moment İstanbul' konut projesinde temel atıldı. Projede dairelerin yüzde 65'i sahiplerini bulurken, 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Moment İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Teslimleri 2017 yılı Mart ayında gerçekleşecek olan Moment İstanbul Evleri 10 bin 157 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Moment İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Moment İstanbul Kartal ödeme planı!

Dairelerin büyüklükleri 74 metrekareden başlangıç gösteren Moment İstanbul Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Proje AC Yapı imzası taşıyor. İşte Moment İstanbul Kartal ödeme planı...

Moment İstanbul projesinin yüzde 65'i satıldı!

AC Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Moment İstanbul projesinde konut bloklarının temelleri atıldı. İnşa çalışmaları devam eden projede dairelerin yüzde 65'i sahiplerini buldu. 269 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 65'i sahipleri buldu!

AC Yapı’nın Kartal’da hayata geçirdiği Moment İstanbul projesinde konut bloklarının temelleri 6 Şubat Cuma günü atıldı. Törene, İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz katıldı.

Kartal Moment İstanbul'un temeli atıldı!

Kartal’da yatırımcıların en gözde projesi haline gelen Moment İstanbul’da inşa çalışmaları hızla ilerliyor. 6 Şubat Cuma günü düzenlenen törenle birlikte temelleri atılan projede daireler ise hızla sahiplerini buluyor.

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans'ta yer alan daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. E5 ve metrobüsün yanıbaşında hayata geçirilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Moment İstanbul Rezidans teslim tarihi Haberi

Moment İstanbul Rezidans teslim tarihi

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları kapsamında avantajlar sunuluyor. Dairelerin 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen Moment İstanbul Konutları 10 bin 157 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Projede konutların alanları 74 ile 314 metrekare arasında değişiyor. 


Kartal Moment Residence Aydos Ormanı'na 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Boğaz Köprüsü'ne 20 dakika, Pendik Deniz Otobüsü'ne 9 dakika, Bostancı Deniz Otobüsü'ne ve Bağdat Caddesi'ne 15 dakika yakınlıkta yer alıyor. 

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları!

Yüzde 15 indirim uygulanan AC Yapı Moment İstanbul'da yüzde 25 peşinde kalan bedel için banka kredisi uygulanıyor. Projenin 2017 yılı Mart ayında tamamlanması öngörülüyor. 


44 katlı 2 bloktan meydana gelen Moment İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 359 bin TL'den başlıyor. Projede cep sineması,...