28 / 03 / 2024

Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, 27 Şubat 2015'te Tayfun Ersayın Müdürlüğü'nde kuruldu.

Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Tüzün tarafından kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Genç tarafından kuruldu.

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Sohho Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sohho Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hacıhasanoğlu ve Hayriye Azra Hacıhasanoğlu ortaklığında kuruldu.

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir tarafından kuruldu.

Flora Tasarım Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Flora Tasarım Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Polat tarafından kuruldu.

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kuruldu!

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de  Akif Fuat Alagöz tarafından kuruldu.

Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Ersayın Müdürlüğü'nde kuruldu.


Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1)Resmi  ve özel kamu kurum ve kuruluşların,  ev, işyeri ve bilumum ticarethanelerin tasarım dekorasyon ve iç mimarlık plan ve proje hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. 2) Teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak.Gerekli olan makine teçhizat ve malzemelerin temini , alım satım...