28 / 03 / 2024

Moody\'s

Moody\'s

Moody's, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Toplu İdaresi Başkanlığı'nın kredi notlarını yükseltti

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Moody's'ten Türkiye'ye pozitif kredi notu!

Dünyanın önde gelen kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna yönelik yaptığı değerlendirmede, son zamanlarda geleneksel ekonomi politikalarına dönüşün daha güçlü bir kredi açısından pozitif değerlendirildiğini aktardı.

Moody's, Türkiye ekonomisi için büyüme tahminini yükseltti!

Moody's, Türkiye ekonomisi için bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 4,2'ye ve gelecek yıl için yüzde 2'den yüzde 3'e yükseltti.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Moody's’ten 1,4 trilyon dolarlık özel kredi piyasası için ‘ciddi zorluk’ uyarısı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's dünya çapında toplamda 1,4 trilyon dolarlık özel kredi piyasası için ciddi zorluk uyarısı yaptı.

Merkez Bankası'nın kararı öncesi Moody’s tahminini paylaştı!

Merkez Bankası’nın (TCMB) 22 Haziran Perşembe günü saat 14.00’da açıklayacağı faiz kararı öncesi yabancı kurumlardan öngörüler gelmeyi sürdürüyor.

Moody's, Türkiye'nin kredi notunu değiştirmedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notun ile ilgili güncelleme yapmadığını açıkladı.

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

Moody’s’ten korkutan açıklama: Türkiye’de ekonomiyi kötü günler bekliyor!

14 Mayıs’ta yapılan seçimler resmi sonuçlara göre ikinci tura kaldı. İkinci tur ihtimaliyle beraber piyasalarda da hareketlilik başladı. Borsa İstanbul seçim sonrası ilk işlem gününe sert kayıplarla başlarken, Moody’s’ten kötü bir haber geldi.

Moody's ABD'nin borç limiti krizi için 3 farklı senaryo yayımladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD'deki borç limiti belirsizliğinin krediler üzerinde olan etkilerini masaya yatırdığı 3 farklı senaryo yayımladı.

Moody's Türkiye’nin bu seneye ilişkin büyüme tahminini güncelledi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmininin yüzde 4,5'ten yüzde 5,3’e yükseltildiğini bildirdi.

Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatif olarak belirledi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatife çevirdiğini açıkladı.

Moody’s’ten Türkiye açıklaması: Büyüme 2,5’e gerileyecek

Moody's, Türkiye için 2022 büyüme beklentisini yüzde yüzde 4,5’e, TÜFE beklentisini ise yüzde 68,6’ya çıkardı.

Moody\'s Haberi

Moody\'s

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Toplu İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) kredi notlarını yükseltti. Moody's internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kredi notu `Ba3'den `Ba2'ye çıkarıldı. TOKİ'nin kredi notu ise `Ba3/Baa1.tr'den `Ba2/A3.tr'ye yükseltildi. Her iki kredi notunun görünümü ise "durağan" olarak...