19 / 04 / 2024

moskoca Fili Grad projesi

moskoca Fili Grad projesi

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, Moskova’da yükselecek Fili Grad projesinin ikinci etabının iş ortaklarından biri oldu.

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 2 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ant Yapı Rusya'daki iki projesini tamamladı!

Ant Yapı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Çehov Kulüp Evi projesi ile FİLİ-GRAD-2. projesini tamamladı.. 

Saraybosna Başçarşı Meydanı yenileniyor!

Bosna Hersek’te, Saraybosna Başçarşı Meydanı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Stari Grad ve Osmangazi Belediyeleri işbirliğinde yenileniyor.

Filli Boya'dan yeni Kırmızı Başlıklı Kız uygulaması!

Rengin hayata dokunan her alanından çalışmalara imza atan Fili Boya, ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ masalını aplikasyon olarak tüketicilerin beğenisine sundu.

Samir Efendic'ten Türk iş adamlarına yatırım çağrısı!

Novi Grad Belediye Başkanı Samir Efendic, “Türkiye ve Bosna Hersek vatandaşları arasına iyi bir kültürel bağ var. Türkiye’deki otelcilik deneyimi yüksek olan işadamlarını şehrimize yatırım yapmaları için davet ediyorum,” dedi.

Novi Grad Türk iş adamlarından otel yatırımları bekliyor!

Novi Grad Belediye Başkanı Efendic, Türk iş adamlarına, “Türkiye ve Bosna Hersek vatandaşları arasına iyi bir kültürel bağ var. Türkiye’deki otelcilik deneyimi yüksek olan işadamlarını şehrimize yatırım yapmaları için davet ediyorum dedi.

Moskova'daki Fili Grad projesi AE Arma-Elektropanç ile yükselecek!

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, Moskova’da yükselecek Fili Grad projesinin ikinci etabının iş ortaklarından biri oldu.

Mamak Belediyesi ile Stari Grad Belediyesi Kardeş Şehir Anlaşması imzaladı!

Mamak Belediyesi ile Saraybona'nın Stari Grad Belediyesi arasında Kardeş Şehir ve İşbirliği Anlaşması imzalandı Anlaşmayla iki belediye arasında ticaret, kültür, eğitim, turizm, spor, tabiat ve kültür mirasının korunması konularında işbirliği yapılacak

Film için inşa edilen Andriçgrad’ı 50 bin kişi ziyaret etti!

13 milyon euro harcanan plato, turistik merkeze döndü. Usta yönetmen Emir Kusturica’nın film çekmek için inşa ettirdiği Andriçgrad’ı 6 ayda 50 bin kişi ziyaret etti. ‘Hayali tarih kent’ Osmanlı’dan Yugoslavya Krallığı’na kadar izler taşıyor.

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

moskoca Fili Grad projesi Haberi

moskoca Fili Grad projesi

AE Arma-Elektropanç, Rusya’da önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Kurum, son olarak Moskova’da yapımı devam eden Fili Grad-2 çok amaçlı konut ve ofis kompleksi projesinin tüm elektrik, elektronik ve mekanik  (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi. 


Ana müteahhitliğini Ant Yapı’nın grup şirketlerinden ANT TEQ’in üstlendiği, ikisi ofis ve beşi de konut olmak üzere toplam yedi binadan oluşacak 22 katlı kompleksin içerisinde alışveriş merkezi, otopark ve çocuk parkı gibi alanlar bulunuyor. Moskova şehir merkezine yakın yerleşim alanlarından Fili’de inşa edilecek Fili Grad tamamlandığında 191,295 m2’lik alana sahip olacak. 


MEP işlerinin kontrat bedeli 23 milyon dolar olan projenin 2016’nın Temmuz ayı sonunda tamamlanması...