19 / 04 / 2024

MSY Dörtyol satılık daire

MSY Dörtyol satılık daire

MSY Dörtyol satış ofisi telefon numarası 444 4 958 olarak belirlendi. Toplam 220 adet daireden meydana gelen proje MSY Yapı imzası ile inşa edilecek.

MSY Yapı Pendik projesi yaza satışta!

2 blok halinde hayata geçirilecek MSY Yapı MSY Pendik projesi yaza satışa çıkacak. Henüz projelendirme aşamasında olan MSY Dörtyol projesinde inşaat çalışmaları Ekim'de başlayacak...

İstanbul, satılık konut stok adetlerinde zirvede!

Endeksa, Türkiye genelindeki konut stok durumunu inceledi. İstanbul’da Mart 2024 döneminde, satılık konut birim metrekare değeri 38 bin 622 TL seviyesine ulaşırken, satılık konut stoku en fazla olan il İstanbul oldu. 

Marmara bölgesinde en fazla satılık konut stokunun olduğu il belli oldu! 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor

Mart 2024 döneminde satılık konut stok adetleri toplamı, bir önceki aya kıyasla yüzde 3 oranında artarak 983 bin 520 adet oldu. Marmara bölgesinde ise o ilde toplam 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor...

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki MSY Nefes satılık daire fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Levent Yılmaz bugünkü yazısında konut fiyatları ve kiralardaki artışlar meselesini kaleme aldı. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

MSY Dörtyol satılık daire Haberi

MSY Dörtyol satılık daire

Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülen MSY Dörtyol Konutları İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselecek. Resmi satışları 2016 yılı içerisinde başlayacak olan projede toplam 14 adet daire satışa sunuldu. 


MSY Dörtyol satış ofisi ile 444 4 958 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Deniz manzaralı dairelerin yer alacağı projede çalışmaların Mart 2016'da başlaması öngörülüyor. 


MSY Yapı imzası taşıyan MSY Dörtyol Pendik'te 100 bin TL peşinatta daire bedeli 300 bin TL, 150 bin TL peşinatta 280 bin TL, tamamı peşin alımlarda ise 250 bin TL olarak belirlendi.


Pendik MSY Dörtyol Konutları'nın tamamı 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede çocuk oyun alanı, spor alanları, otopark, sauna,  fitness center gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


MSY Dörtyol Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 95 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


MSY Dörtyol...