25 / 04 / 2024

muayene ücreti

muayene ücreti

Araç sahiplerine yeni bir zam haberi daha geldi. Yüzde 120 zam bekleniyor. İşte detaylar!

Emekli maaşları için yeni talep

Emekliler maaşlarından yapılan kesintilerin kaldırılmasını istiyor. Emekliler sağlık hizmetleri ve ilaç farklarının maaşlarını erittiği gerekçesiyle SUT kapsamından çıkmayı talep ediyor.

Araç muayene ödemesi yaparken dikkat! O ücreti geri alabilirsiniz!

Araç muayene ödemelerinin kredi kartı ile yapılması halinde ekstra talep edilen ücret geri alınabiliyor. İşte ayrıntılar...

Vergi, trafik cezası ve harçlarda flaş gelişme! Ocak zammı öne çekildi: Yüzde 34,80 daha fazla ödenecek! 

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) başta olacak şekilde ek MTV, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, pasaport harcı, araç muayene ücreti, Gelir Vergisi gibi kalemlerde Ocak'ta uygulanacak zam öne çekildi. İşte merak edilenler... 

2023 araç muayene ücreti ne kadar? 2023 yılı araç muayenesine zam geldi mi? İşte 2023 fiyatları...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte 2023 yılında uygulanacak araç muayene ücretleri belli oldu. Peki, 2023 araç muayene ücreti ne kadar? 2023 yılı araç muayenesine zam geldi mi? İşte 2023 fiyatları...

TOKİ Manisa Demirci başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Aylık 370 TL taksitle daire sahibi olunabilen projenin başvuru süreci devam ediyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru ücreti 2015!

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde daire fiyatları 181 bin 433 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru ücreti 2015 ne kadar?

TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Sakarya Taraklı'da 75,11 metrekare ve 120,77 metrekare daire seçenekleri yer alıyor. Projede 366.41 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti ne kadar?

Saruhanlı kapalı pazar yerindeki araç muayene istasyonu taşınacak!

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçedeki kapalı pazar yerinde hizmet veren araç muayene istasyonunu sanayi sitesindeki eski halı sahanın bulunduğu bölgeye taşıyacaklarını bildirdi.

TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti!

TOKİ Sakarya Taraklı'da yüzde 15 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor. Projede yer alan 43 adet konut açık satış usulüyle satılıyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru ücreti!

Toplamda 255 adet konutun satışa çıktığı TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da 75 ve 110 metrekare büyüklükte daireler yer alıyor. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru ücreti ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti!

Ispartakule Evleri'nde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Kura yöntemiyle satışa çıkan proje İstanbul Avcılar'da hayata geçiriliyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuru ücreti!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuru ücreti 1.000 TL olarak belirlendi. Kurası 29 Eylül 2015 tarihinde çekilecek olan projede 8 bin 443 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuru ücreti 2015!

Yüzde 15 peşinatta 180 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta daire fiyatları 95 bin 594 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuru ücreti 2015 detayları...

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuru ücreti!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuru ücreti minimum 4 bin TL olarak belirlendi. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

muayene ücreti Haberi

muayene ücreti

Araç sahiplerine sürpriz bir haber verildi. Araç muayene ücretlerine Ekim ayı içinde yüzde 120 oranında bir zam bekleniyor. İşte haberin detayları…

ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİNE ZAM!

Ekim ayında netleşecek olan değerleme oranı ile araç muayene ücretlerine zam gelmesi bekleniyor. Gelen habere göre 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren araç muayene ücretlerine yüzde 120 oranında zam gelecek.

Benzin ve motorine üst üste gelen zamlar ile sarsılan araç sahiplerine yeni bir şok daha yaşayacak. Ekim ayı rakamları ile birlikte bu durum netleşecek. Yeniden Değerleme Oranı ile araç muayene ücretlerine tam olarak yüzde 120 oranında zam geleceği bekleniyor.

MUAYENE ÜCRETİ 507 TL’DEN 1.115 TL’YE ÇIKACAK

Değerleme Oranı ise yüzde 120’lere ulaşacağı düşünülüyor. Yeniden Değerleme Oran en az, yüzde 120 şeklinde açıklandığı zaman geçen yıl 372 TL’den 507 TL’ye çıkarılan...